Categories Menu

Feltöltve okt 4, 2017 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték

A győzelem ára

A győzelem ára

 

Bár még csak 45 éves, máris egy igazi sportlegenda: az idei ősz egyik meghatározó “motivációs előadásán” a Pedagógiai esték színpadán vendégünk a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor!

Benedek Tibor neve egybeforr a hazai vízilabdázás legújabb hőskorával – háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, edző, az International Swimming Hall of Fame vagyis a Hírességek Csarnoka magyar bajnoka a Team Hungary 2000-2008 keretén belül, 2013-tól 2016. december 31-ig a férfi válogatott szövetségi kapitánya.

Előadásából most kiderül, mi a győzelem ára egy játékos és egy edző szemszögéből. 

Benedek Tibor saját történeteit és tapasztalatait meséli majd el arra vonatkozóan, hogy mit tanulhat az ember a sportból, hogyan érdemes a gyerekeket és a fiatalokat a sport irányába terelni, mik a kilátásai Magyarországon a profi sportolóknak.

Szó lesz sikerről és kudarcról, azok megéléséről és kezeléséről, valamint a sikeres csapatmunka titkairól.

Ha valamelyik előadás esélyes a teltházra, akkor ez biztosan az – érdemes sietni a jegyvásárlással!

Az előadás időpontja: 2017. október 17. kedd 18.00

Az előadás címe: A győzelem ára

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyár: kedvezményes: 1.800,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 2.600,- Ft

Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Facebook eseményoldal ITT!

“Sosem volt különösen jó labdaérzékem, sosem fociztam, kosaraztam jól, nem dobtam különlegesen nagyot a labdával, és ma már ennél is kisebbet dobok. Nem vagyok kifejezetten sem erős, sem okos, nem úszok túlságosan jól, a vízfekvésem teljesen átlagos.

Gyerekkoromban tizenegyszer szúrták fel a fülemet, ugyanennyiszer tiltott el az orvos az uszodától. Magasságomat nézve ma már kicsinek számítok a csapattársaim között, súlyra viszont 15 éve elértem a 100 kilót.

Szépen beszélni talán sosem tudtam, középiskolai eredményeim közepesek voltak, sosem gondoltam, hogy a mondataim hatással lehetnek másokra.

A katonaságtól gerincsérv miatt felmentést kaptam, azóta már a nyakamban is van két porckorongsérv, 16 éve csuklószorítóval játszok, képtelen vagyok a kézfejemre támaszkodni. Először 2005-ben voltak problémáim a szívemmel, amik 2009-ben megismétlődtek.

Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban.

Ez ez én tehetségem.”

Kivételes lehetőséget kínálunk arra, hogy egy vérprofi, nagysikerű sportembertől/sportvezetőtől tanulhassunk mindannyian! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!