Categories Menu

Feltöltve Már 5, 2017 Kategória Hírek, Pedagógiai esték, Programajánló - 2017

Akiknek fontos a minőség!

Akiknek fontos a minőség!

 

Sokan vagyunk, akiknek az élet számtalan területén fontos a minőség!

Egyre többen vagyunk azok is, akiknek ez akkor is fontos, ha igényes esti kikapcsolódást, feltöltődést keresünk.

Nagysikerű Pedagógiai esték c. sorozatunk eddigi többezres közönsége már tudja: nálunk időről időre olyan programokat talál, amelyek csak a legritkább esetben érhetők el máshol. Színes és változatos estéinken szinte láthatatlanul fonódik egybe élmény és tanulás.

Azon kedves Olvasóink, akiket rendre viszontlátunk programjainkon, már jó előre bebiztosították helyüket következő előadásainkra – többszáz törzsvendégünk pedig a teljes tavaszi évadra:-)

Ők az eddigi élményeik alapján már tudják: hétről hétre remek programokat kínálunk:

 • eddigi 23 nagyszerű előadásunkat közel 9.000 néző látta (vendégeink rendszeresen már a dél-alföldi régió valamennyi szegletéből érkeznek – Kecskemétről, Kiskunhalasról, Orosházáról, Békéscsabáról, Bajáról, de több előadásunkra érkeztek Budapestről is látogatók);
 • az elmúlt néhány programunkon 500-600 fős közönség tapsolt az előadások végén;
 • hiteles, kivételes tapasztalatokkal bíró előadóink saját szakterületük legnevesebb szakemberei közé tartoznak (eddigi előadóink névsora önmagáért beszél, s ITT megtekinthető, az előadásokon készült fotók és videók pedig ITT láthatók – mint pl. a legutóbbi vendégünkkel, Kepes Andrással készített interjú)
 • izgalmas, érdekfeszítő témák közérthető formában – bár a sorozat címe a Pedagógiai esték címet viseli, előadásaink és előadóink nagyon sokszínű palettán mozognak (volt már szó agykutatásról és hálózatokról, a mesékben rejlő lehetőségekről éppúgy, mint a jó vezető ismérveiről vagy a migrációról).

Azon kedves Olvasóinknak, akik még csak tervezik a csatlakozást, azt javasoljuk: kérdezzék meg ismerőseiket, kollégáikat és győződjenek meg a színes kínálatról és a minőségről személyesen is!

A kínálat pazar, lesz bőven lehetőségük a “tesztelésre” – szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Nagy kár lenne kihagyni:

2017. március 7-én, vagyis most kedden este világhírű vendég érkezik hozzánk: Halácsy Péter, a világhírű Prezi cég társalapítója.

Halácsy Péter nemcsak a világhírű Prezi alapítója, hanem a Budapest School elnevezésű iskoláé is, ahol céljuk a boldog és sikeres felnőtté váláshoz szükséges készségek és gondolkodásmód elsajátítása.

A kedd esti előadásban sok mindenről fog Péter mesélni:

 • Mitől és hogyan lett sikeres a Prezi? (milyen a főnök/beosztott viszony; milyen a szervezeti kultúra; milyen kompetenciák fontosak, ha belép egy új munkatárs; van-e belső tudásmegosztás, belső képzés; hogyan működik a cég 2 központtal)
 • Mi is az a Budapest School? (célok, alapelvek, módszertani sokszínűség, pedagógusi szerep újragondolása)
 • Miért és hogyan, milyen lépésekben lehet tenni azért, hogy valóban boldogabb generáció legyen a következő? (melyek a változtatás legfontosabb területei, lépései)
 • Mit gondol Halácsy Péter sikerről, boldogságról, egy normális Magyarországról, a változtatás fontosságáról?

Egy kis kedvcsináló a kedd esti előadáshoz:

 • “Ha Halácsy Péternek sikerült olyan céget alapítania, ami remekül boldogul a világpiacon, arról is lehet használható elképzelése, hogyan kellene az oktatást átalakítani, hogy sikeres felnőttek kerüljenek majd ki belőle.” – interjú Péterrel ITT!
 • Milyen iskola kell ahhoz, hogy gyermekeink értékes és eredményes felnőttekké válhassanak? – rövid kisfilm a Budapest School-ról ITT!
 • “Egy iskola, ahol szabad hibázni!” – Tovább terjeszkedik a Prezi alapítójának kísérletiiskola-hálózata – friss HVG-interjú ITT!

Újabb kivételes lehetőség adódik arra, hogy egy világhírű, sikeres magyar fiatalembertől tanuljunk.

Nagyszerű előadás a Preziről és a 21. századi oktatásról!

Az előadás időpontja: 2017. március 7. kedd 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2. (TÉRKÉP ITT!)

Jegyek már csak korlátozott számban!

Jegyek személyesen az IH-ban és a Belvárosi moziban, online jegyvásárlás ITT!

FB eseményoldal ITT!

A folytatásban is illusztris vendégek érkeznek:

 • 2017. március 28. kedd 18.00: Közösségben vagyunk! – előadónk: Várszegi Asztrik püspök, pannonhalmi főapát
 • 2017. április 11. kedd 18.00: Íme, az ember! – előadónk: Prof. dr. Csányi Vilmos etológus
 • 2017. április 24. hétfő 18.00: Egy séf élete – étterme és a Bocuse d’Or – előadónk: Széll Tamás, a Bocuse d’Or sztárja
 • 2017. május 2. kedd 18.00: Kreatív gyermek, kreatív felnőtt – előadónk: dr. Gyarmathy Éva neveléslélektani és klinikai szakpszichológus
 • 2017. május 9. kedd 18.00: Jaj, de jó napunk van! – előadónk: Vámos Miklós író, műsorvezető
 • 2017. május 16. kedd 18.00: Inspiráció és megújulás – előadónk: Geszti Péter, a megújulás nagymestere
 • 2017. június 6. kedd 18.00: A varázsgombáktól a kémiai terrorizmusig, a toxikológia 10.000 éves kultúrtörténete – előadónk: dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos

Fontos tudnivalók:

 • Valamennyi előadásunk az IH Rendezvényközpontban lesz, jellemzően kedd esténként 18.00-as kezdéssel.
 • Jegyek személyesen az IH-ban és a Belvárosi moziban kaphatók, de lehet interneten is jegyet vásárolni (pedagógus- és diákigazolvánnyal, valamint SZTE-kártyával minden előadásra komoly kedvezmény vehető igénybe – személyes jegyvásárláskor).
 • Valamennyi tavaszi előadásunkra nagyon fogynak a jegyek, érdemes sietni a jegyvásárlással! Legutóbbi előadásaink teltházzal mentek, továbbra is óriási az érdeklődés, ne maradjon le a késlekedés miatt!
 • Az előadások estéjén a pénztárnál nagy tömeg van, aki tudja, biztosítsa helyét elővételben.
 • Előadásaink az SZTE JGYPK Mentor(h)áló Központja és az IH együttműködésében valósulnak meg.

Valamennyi programunkra szeretettel várunk minden érdeklődőt!