Categories Menu

Feltöltve feb 5, 2018 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték

Érkeznek az ÁPRILISI ÁSZOK!

Érkeznek az ÁPRILISI ÁSZOK!

 

Hamarosan érkeznek Pedagógiai esték c. sorozatunkba az ÁPRILISI ÁSZOK:

izgalmas, tartalmas és színes előadások várnak ránk most is – a megszokott színvonalat nagyszerű előadóink garantálják!

  • 2018. április 10. kedd 18.00: Gép és ember, első menet: mit hoz a technológiai forradalom a 21. század emberének? – vendégünk Simó György üzletember!

Simó György Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere: alapítója volt a Tilos Rádiónak, első generációs újságírója a Magyar Narancsnak és alapítója az Origónak. A Matávnet tartalomszolgáltatási vezetője, majd a T-Online Magyarország Zrt. és a T-Com vezérigazgatója is lett. A hazai 3D nyomtatás “apostola”, a Day One Capital tulajdonosa.

Az egész világon zajlik a harmadik ipari forradalom: „az internet hatására megépült, a virtuális és a valós világot összekötő hídon lassan mi is elkezdünk közlekedni“.

Simó György a fentiek mellett remek stílusú, kitűnő előadó!

Ő lesz a Pedagógiai esték sorozat tavaszi évadának egyik meglepetésembere – előadása meghatározó eseménye lesz a tavaszi évadnak, ezt garantáljuk!

Az előadás időpontja: 2018. április 10. kedd 18.00

Az előadás címe: Gép és ember, első menet: mit hoz a technológiai forradalom a 21. század emberének?

Jegyár: kedvezményes: 1.600,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 2.300,- Ft

Facebook eseményoldal ITT!

Jegyek az IH-ban és online ITT kaphatók!

Jegyértékesítés kezdete: 2018. február 12. hétfő!

  • 2018. április 23. hétfő 18.00: “Z”űrös generáció! – vendégünk Sas István reklámpszichológus!

Sas István a magyar reklám kultikus alakja, a magyar reklámfilmezés látványosan legeredményesebb, bel- és külföldön egyaránt legismertebb rendezője, reklámpszichológus.

Az utóbbi időben figyelme leginkább az online generációk felé fordult, mostani előadásának középpontjában a Z generáció áll.

“Van, aki azt mondja rájuk, hogy lusták, teljesítménykerülők, nárcisztikusak. Van, aki azért haragszik rájuk, mert érzelmileg alulfejlettek, a szüleiket semmibe veszik, kényszeresen internetfüggőek, és “még a kenyérpirítón is a Windows gombot keresik”. Van, aki irigyli őket, mert a kisujjukban van a jövő technikája és ezerfelé tudnak figyelni. Van, aki pedig sajnálja őket, mert puha és képlékeny az identitásuk, mert magányosak, és mert reménytelenül vágynak a szeretetre. Na, kinek van igaza?”

Sas István sziporkázó stílusú, humoros és szellemes előadó, előadása – a sokakat érintő és érdeklő mély tartalom mellett – igazi felüdülés lesz mindannyiunk számára!

Az előadás időpontja: 2018. április 23. hétfő 18.00

Az előadás címe: “Z”űrös generáció!

Jegyár: kedvezményes: 1.600,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 2.300,- Ft

Facebook eseményoldal ITT!

Jegyek az IH-ban és online ITT kaphatók!

Jegyértékesítés kezdete: 2018. február 12. hétfő!

  • 2018. április 24. kedd 18.00: A magyar címerről – vendégünk Jankovics Marcell!

Jankovics Marcellt talán nem sokaknak kell bemutatni: a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar rajzfilmrendező, grafikus, könyvillusztrátor, kultúrtörténész, jelképkutató.

Az év legjelentősebb kultúrtörténeti, művelődéstörténeti előadásán a magyar címerről tart színes, tartalmas tudományos ismeretterjesztő előadást.

A magyar címernek két oldala van. A közelmúltban és napjainkban a legtöbb figyelmet a címer jobb oldalán található Árpád-sávok kapták. A beszédesebb másik oldaláról, az eredeti országcímerről általában kevesebb szó esik. Most szó lesz a címer történetéről, a rajta található szimbólumok részletes jelentéséről, minden apró részletről – reményeink szerint az előadás mindannyiunk gazdagodását, gyarapodását fogja szolgálni!

Az előadás időpontja: 2018. április 24. kedd 18.00

Az előadás címe: A magyar címerről

Jegyár: kedvezményes: 1.800,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 2.500,- Ft

Facebook eseményoldal ITT!

Jegyek az IH-ban és online ITT kaphatók!

Jegyértékesítés kezdete: 2018. február 12. hétfő!

Újabb 3 kihagyhatatlan este, újabb 3 nagyágyú