Categories Menu

Feltöltve Sze 28, 2017 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Közművelődési partnereink ajánlják, Láss, ne csak nézz!, Partnereink kínálata, Programajánló - 2017

Irány a Vadnyugat!

Irány a Vadnyugat!

Gyors jelentkezés ITT!

 

Újabb nagyszerű programot kínálunk az ún. vetítős sorozatunkban!

A Szent-Györgyi Albert Agórával együttműködésben 2017 tavaszán “Láss, ne csak nézz!” címmel egy „vetítős” sorozatot indítottunk, amelyben elsősorban szegedi és környékbeli fotóművészek/művésztanárok/hobbifotósok közreműködésével „szemet/lelket gyönyörködtető” vetítésekre kínálunk rendszeres lehetőséget. Mindezt egy kivételes adottságokkal rendelkező helyszínen, az Agóra Informatórium nevű egységében.

A sorozat októberi előadásában vendégünk lesz Dr. Karancsi Zoltán tanszékvezető egyetemi docens, az SZTE JGYPK ATTI Földrajzi és Ökoturisztikai Tanszék vezetője.

Karancsi Zoltán “világutazó“, aki utazásainak élményeit rendre megörökíti az utókor számára. Most segítségével egy olyan vidékre barangolhatunk el képzeletben, amelyről a legtöbben csak álmodunk 🙂

Az előadás időpontja: 2017. október 10. kedd 17.30-19.00

Az előadás helyszíne: Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatórium – Szeged, Kálvária sgt. 23.

Az előadás címe: Wild wild west

Előadásában a vadnyugat legszebb nemzeti parkjait, természetvédelmi területeit és a térség néhány különleges települését mutatja be San Francisco-tól Yellowstone-ig.

Közben megismerkedünk a térség geológiájával, történelmével, az ember környezetátalakító tevékenységével e sivár, bár tájképi értékekben igen gazdag területen.

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Helyeket csak korlátozott számban tudunk biztosítani (max. létszám: 120 fő), ezért most is érdemes időben regisztrálni!

Regisztráció ITT!

 

Facebook eseményoldal ITT!

 

Minden érdeklődőt, minden kíváncsi “szemet” szívesen látunk!

Mentor(h)áló Szolgáltató és Kutató Központ