Categories Menu

Feltöltve ápr 10, 2018 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték, Programajánló - 2018

Zűrös generációról tart előadást a reklámguru!

Zűrös generációról tart előadást a reklámguru!

 

Újabb nagyágyú a Pedagógiai esték színpadán: április 23-án vendégünk Sas István reklámpszichológus!

Sas István a magyar reklám kultikus alakja, a magyar reklámfilmezés látványosan legeredményesebb, bel- és külföldön egyaránt legismertebb rendezője, reklámpszichológus.

Az utóbbi időben figyelme leginkább az online generációk felé fordult, mostani előadásának középpontjában a Z generáció áll.

“Van, aki azt mondja rájuk, hogy lusták, teljesítménykerülők, nárcisztikusak. Van, aki azért haragszik rájuk, mert érzelmileg alulfejlettek, a szüleiket semmibe veszik, kényszeresen internetfüggőek, és “még a kenyérpirítón is a Windows gombot keresik”. Van, aki irigyli őket, mert a kisujjukban van a jövő technikája és ezerfelé tudnak figyelni. Van, aki pedig sajnálja őket, mert puha és képlékeny az identitásuk, mert magányosak, és mert reménytelenül vágynak a szeretetre. Na, kinek van igaza?”

Sas István sziporkázó stílusú, humoros és szellemes előadó, előadása – a sokakat érintő és érdeklő mély tartalom mellett – igazi felüdülés lesz mindannyiunk számára! Kihagyhatatlan élmény!

Az előadás időpontja: 2018. április 23. hétfő 18.00

Az előadás címe: “Z”űrös generáció!

Jegyár: kedvezményes: 1.600,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 2.300,- Ft

Facebook eseményoldal ITT!

Jegyek az IH-ban és online ITT kaphatók! Óriási érdeklődés várható, érdemes sietni a jegyek beszerzésével!

Sas István Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, reklámpszichológus, Érdemes művész, nyolcszoros cannes-i díjnyertes reklámfilm kategóriában.

Több mint 2000 reklámfilm írója és rendezője! Sas István rendezte a reklámfilmeket, a zenét pedig Rusznák Iván írta. Nevükhöz fűződik pl. a Skála Kópé, a Pécsi kesztyű, a Hurka Gyurka, a Traubi, a Fabulon, a Márka, a Sió, a Liberó, az S modell, a Buci baba, a Sárvári termálkristály, Ezt nem adom, ez disznósajt!, és ki tudja még, hány legendássá vált reklám!