Categories Menu

Feltöltve aug 15, 2018 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték, Programajánló - 2018

Klein Dávid az ősz első vendége!

Klein Dávid az ősz első vendége!

 

Magyarország legismertebb expedíciós hegymászójaKlein Dávid újabb csúcs felé közelít!

Friss hír, hogy Klein Dávid, aki a viharos időjárás miatt meghiúsult Sisapangma-expedíció után Nepálban maradt, új megmérettetésre készül: elhatározta, hogy a nyári szezonban feljut a Hidden Peak (Gasherbrum I) 8.080 méteres csúcsára. Drukkoljunk neki innen is a sikerért!

Klein Dávid aztán szeptember 10-én, hétfőn este – a Pedagógiai esték 2018-as őszi évadának első vendégeként – Szegedre érkezik!

Egy lenyűgöző személyiség, egy kivételes akaraterőről számot adó sportpályafutás tárul hamarosan a szegediek és környékbeliek elé – kihagyhatatlan élmény vár ránk!

Az előadás címe: A folyamat: a nyolcezresek csúcsára vezető út

Az előadás időpontja: 2018. szeptember 10. hétfő 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

A jegyek elképesztő tempóban fogynak:

Az előadás – az élvezetes úti beszámolón túl – “hiteles történetet közvetít a belső energiáink, tartalékaink megújításáról, a veszteségek kezeléséről, és a siker és a kockázat kiszámíthatóságáról“.

Klein Dávid számos hazai vezető számára tartott az elmúlt években előadást és tréninget. Néhány visszajelzés ezekről:

„Klein Dávid, amellett, hogy nagyszerű sportoló, igen jó előadó is. Megértettem az előadásából azt, hogy miért tesznek emberek számomra haszontalannak tűnő erőfeszítéseket. Megvilágította számomra, hogy a cél nem a csúcs elérése, hanem a sikeres visszatérés. Mentalitása, életszeretete sok erőt adott, hogy a saját szintemen sportoljak, igyekezzek a munkában és általában az életben megtalálni a helyem.”

„A lenyűgöző és igazán humoros beszámoló teljesen kikapcsolt a hétköznapi zűrzavarból, s Dávid egy olyan világot mutatott be, ami sokunk számára felfoghatatlan, hiszen ottlétével a létezés határát súrolja. Minden tiszteletem az Övé!!!! Jó lenne több előadást hallani Tőle, akár az elkövetkezendő expedícióiról is.”

“Klein Dávid előadása rávilágít arra is, hogy milyen kapcsolódási pontok vannak a team munka, motiváció és a szervezeti hatékonyság tekintetében a hegymászó sport és az üzleti szféra között. Dávid professzionális szakmai ismeretei, sok éves tapasztalata és inspiráló, dinamikus, közvetlen személyisége – előadásmódja – garantálták a program hatékonyságát és eredményességét.”

Jegyek MÉG kaphatók:

Az őszi évad első nagyszabású előadása:

Klein Dávid expedíciós hegymászó

A folyamat: a nyolcezresek csúcsára vezető út

Jegyek MÉG kaphatók, de nem sokáig:

Facebook eseményoldal ITT!

Érdemes sietni, óriási az érdeklődés!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!