Categories Menu

Feltöltve aug 16, 2018 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték, Programajánló - 2018

Lang Györgyi Szegeden: “És én is szép vagyok, szép vagyok!”

Lang Györgyi Szegeden: “És én is szép vagyok, szép vagyok!”

 

Jól indul a szeptember: a Pedagógiai esték vendége Lang Györgyi énekesnő, műsorvezető, színésznő, a Pa-Dö-Dő együttes tagja!

Az előadás időpontja: 2018. szeptember 11. kedd 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Az előadás címe: “És én is szép vagyok, szép vagyok!”

“Lang Györgyiről sokan csupán annyit tudnak, hogy ő az egyik vicces, erős testalkatú csaj a PA-DÖ-DŐ együttesből. Van, akinek az is dereng, hogy Kulka János egykori barátnője. Azt, hogy az énekes-műsorvezető eredetileg diplomás színésznő, már kevesebben tudják. Jó egy évtizede diagnosztizálták nála a sclerosis multiplex betegséget, évek óta kerekesszékben ül. Mint mindent, ezt is kíméletlen szókimondással és öniróniával éli meg.” (TOVÁBB…)

Ezen az estén Györgyi sok mindenről fog mesélni nekünk – mindezt a csak rá jellemző humorral, iróniával és öniróniával teszi:-)

Szó lesz természetesen szegedi éveiről (talán nem mindenki tudja, Györgyi Szegeden született!), színészi pályafutásáról, a Pa-dö-dő Tánczenekarról és mesélni fog betegségéről is.

Lang Györgyi “szédületes figura”, jelenléte, szókimondása emlékezetessé, felejthetetlenné varázsolja ezt az estét. Emellett biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian rengeteget tanulhatunk tőle életről, kitartásról, őszinteségről.

MÁRIS HATALMAS AZ ÉRDEKLŐDÉS!

Legfrissebb hírek ITT!

Kihagyhatatlan program – a jegyértékesítés hétfőn indul! Addig is naptárakat elő, a szeptember 11. estét (is) kéretik rögzíteni!

Jegyárak: kedvezményes jegyek csupán 1.800,- Ft-ért (SZTE, pedagógus és diákigazolvánnyal, csak az IH-ban); teljes árú jegyek 2.500,- Ft-ért kaphatók!

  • online jegyvásárlás a kanapéról – plusz költségek nélkül – ITT!
  • kedvezményes jegyek kizárólag személyesen az IH-ban!
  • Facebook eseményoldal ITT!

Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt!