Categories Menu

Feltöltve máj 8, 2015 Kategória Hírek, Mentor(h)áló Klub

Mentor(h)áló Klub – szakadatlanul…

Mentor(h)áló Klub – szakadatlanul…

Örömmel jelezzük, hogy a következő időszakban is szakadatlanul folytatódikMentor(h)áló Klub foglalkozásainak sorozata! 

Az érdeklődő kollégákat 3 újabb klubfoglalkozással az alábbi helyszíneken és időpontokban várják szeretettel:

  • 2015. május 13. (szerda) – 1 helyszínen:

A klubfoglalkozás helyszíne: Bedő Albert Erdészeti Szakképző Iskola és Kollégium, 6783 Ásotthalom, Kiss Ferenc krt. 76. (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2015. május 13. (szerda) 14.00-16.30 óráig

A klubfoglalkozás részletes programja: A madarak és fák napja program beillesztése a tanév programjába (madárhang megfigyelés, az alföldi erdők növényvilága, terepi program!) a részletes program letölthető ITT!

Jelentkezés módja és határideje: kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2015. május 12-én, (kedd) 12.00 óráig jelezze Andrésiné dr. Ambrus Ildikó kapcsolattartó részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: igazgato.bedo@gmail.com. A jelentkezési lap ITT érhető el!

szakadatlanul

  • 2015. május 21. (csütörtök) – 2 helyszínen: Orosházán és Makón

A klubfoglalkozás helyszíne: Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, 5900 Orosháza, Bajcsy- Zs. u. 1. (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2015. május 21. (csütörtök) 14.15-16.00 óráig

A klubfoglalkozás részletes programja: Tehetségről másképpen (film, interaktív gyakorlatok, betekintés az iskolai tehetséggondozás gyakorlatába)a részletes program letölthető ITT!

Jelentkezés módja és határideje: kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2015. május 19-én, (kedd) 12.00 óráig jelezze Fehér Borbála igazgató részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: feher.borbala@szekacs.lutheran.hu. A jelentkezési lap ITT érhető el!

szakadatlanul

A klubfoglalkozás helyszíne: Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bartók Székhelyintézménye, Makó, Szegedi u. 4-6. (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2015. május 21. (csütörtök) 9.00-11.00 óráig

A klubfoglalkozás részletes programja: A víz éltető ereje – hogyan jelenik meg a víz a művészetekben (projekttanítás, közreműködő vendég: Szentpéteri Csilla zongoraművész!) a részletes program letölthető ITT!

Jelentkezés módja és határideje: kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2015. május 20-án, (szerda) 12.00 óráig jelezze Kincses Tímea intézményvezető részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: nagynezm@makoiiskola.hu. A jelentkezési lap ITT érhető el!

A foglalkozásokra továbbra is MINDEN érdeklődőt szeretettel várunk!

 

6_Mentorh‡l—