Categories Menu

Feltöltve feb 25, 2016 Kategória Hírek, Mentor(h)áló Klub, Programajánló - 2016

Mentor(h)áló Klub: újabb lehetőségek nyílnak!

Mentor(h)áló Klub: újabb lehetőségek nyílnak!

Márciusban az elmúlt évben már megszokott fokozatára kapcsol a Mentor(h)áló Klub, köszönhetően partnerintézményeink aktivitásának!

Ebben a hónapban számtalan jó program vár az érdeklődőkre – egyelőre 4 újabb foglalkozás részleteit mutatjuk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  • 2016. március 8. (kedd)

A klubfoglalkozás helyszíne: Csongrád és Térsége Széchenyi István Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium, Csongrád, Széchenyi út 29. (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. március 8. (kedd) 10.00-12.00 óráig

A klubfoglalkozás programja: A kutyaterápia lehetőségei a nevelési-oktatási folyamatban – bemutató óra 3. osztály – a foglalkozást tartja: Szögi Márta

Jelentkezés módja és határideje: a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékotokat legkésőbb 2016. március 7-én, (hétfő) 12.00 óráig jelezzétek Váradi Gáborné intézményvezető részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: altalanosiskolak@csongrad.hu. A jelentkezési lap ITT érhető el!

frézia

  • 2016. március 9. (szerda)

A klubfoglalkozás helyszíne: Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola, Kecskemét, Lunkányi János utca 10. (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. március 9. (szerda) 13.00-15.45 óráig

A klubfoglalkozás programja: „Aranyos” MATETAKTIKA – Logikai játékok a matematikaórán (bemutató órák) – a foglalkozásokat vezetik: Szőkéné Szabó Gabriella, Tóth Andrea – a részletes program ITT!

Jelentkezés módja és határideje: a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékotokat legkésőbb 2016. március 8-án, (kedd) 12.00 óráig jelezzétek Lovrity Sándorné intézményvezető részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: igazgato@keszeiskola.hu. A jelentkezési lap ITT érhető el!

frézia

  • 2016. március 9. (szerda)

A klubfoglalkozás helyszíne: Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola, Kiskunfélegyháza, Deák F. u. 14. (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. március 9. (szerda) 10.00-12.00 óráig

A klubfoglalkozás programja: Kölyökatlétika – bemutató óra 4. osztály,  a foglalkozást tartja: Rekedt Zoltán

Jelentkezés módja és határideje: a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékotokat legkésőbb 2016. március 8-án, (kedd) 12.00 óráig jelezzétek Raffayné Fazekas Aranka kapcsolattartó részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: rafari60@gmail.com. A jelentkezési lap ITT érhető el!

frézia

  • 2016. március 10. (csütörtök)

A klubfoglalkozás helyszíne: Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, Szeged, Tömörkény u. 1., 006-os terem (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. március 10. (csütörtök) 15.00-16.30 óráig

A klubfoglalkozás programja: Erasmus+ ösztöndíj keretében külföldön járt Kollégák beszámolói a tanultakról, tapasztalatokról
Előadók: Kondász Rózsa, dr. Máder Attila – Anglia, Dr. Lénárdné Delley Piroska, Zsótér Éva – Németország, Kovács Krisztina, Rigóné Hargitai Csilla – Olaszország

Jelentkezés módja és határideje: a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékotokat legkésőbb 2016. március 9-én, (szerda) 12.00 óráig jelezzétek Horváthné Szabó Éva intézményvezető részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: szabo@tomorkenygimn.hu. A jelentkezési lap ITT érhető el!

Kérjük szépen, hogy a jelentkezési lapot MINDEN ESETBEN

legyetek szívesek elküldeni a helyi szervezőknek! Köszönjük!

 Szeretettel várunk minden érdeklődőt!