Categories Menu

Feltöltve feb 14, 2018 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték, Programajánló - 2018

Mesék a felnőtté válásról

Mesék a felnőtté válásról

Magyarország legnépszerűbb mesekutatója, meseírója és meseterapeutája, dr. Boldizsár Ildikó februárban ismét Szegeden – természetesen a Pedagógiai esték vendégeként!

Könyveiben, előadásaiban és képzésein egyaránt külső és belső világunk felfedezésére hív bennünket, s arra biztat mindenkit, kicsiket és nagyokat, hogy ne csak szórakoztató olvasmányként szeressék és élvezzék a meséket, hanem úgy is, mint eszközt önmagunk mélyebb megismeréséhez és elfogadásához.

Az előadás időpontja: 2018. február 26. hétfő 18.00

Az előadás címe: Mesék a felnőtté válásról

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyek az IH-ban és online ITT! Facebook eseményoldal ITT!

“Megtörténik, akár akarod, akár nem. Felnősz. Ha nem szeretnél felnőtt lenni, azért – ha pedig szeretnél, csak nem tudod, hogyan, akkor ezért olvasd el ezt a könyvet. Harminckét mese a felnőtté válás nehézségeiről és szépségeiről: tizenhat a fiúknak és tizenhat a lányoknak, hogy könnyebben önmagukra és egymásra találjanak.” – írta legújabb könyve ajánlójában.

Boldizsár Ildikó – mint mindig, most is – “elvarázsolja” az est résztvevőit, akik egészen biztosan feltöltődve térnek majd haza erről a nem hétköznapi varázslatról. Akinek már egyszer is volt szerencséje Boldizsár Ildikó “mesés varázslatában”, abban, ahogy “lágy hangjával meséket kelt életre”, az egészen biztosan újra szeretné élni ezt a különleges, kihagyhatatlan élményt!

Jegyár: kedvezményes: 1.600,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 2.300,- Ft

Hatalmas érdeklődés várható, Ildikó hatalmas rajongótáborral rendelkezik Szegeden és környékén… senki ne bízza a jegyek beszerzését az utolsó pillanatra!