Categories Menu

Feltöltve Már 23, 2015 Kategória Hírek, Szakmai és projektkonferenciák

Szakmai konferencia: A mentori tevékenységek új kihívásai

Szakmai konferencia: A mentori tevékenységek új kihívásai

Az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel közösen 2015. április 10-én “A mentori tevékenységek új kihívásai” címmel országos szakmai konferenciát szervez, amelyre tisztelettel meghívunk minden érdeklődő kollégát!

Kiemelt feladatunknak tekintjük az óvó- és tanítóképzésben érintett intézményekkel és a köznevelési intézményekkel való interaktív kapcsolattartást, így „A mentori tevékenységek új kihívásai” című konferencia keretén belül konzultációs folyamatot és együttműködési lehetőséget biztosítunk az egyes szakterületek képviselői számára.

A konferencia célja, hogy hozzájáruljon a pedagógusképzések és továbbképzések tartalmi és módszertani fejlesztéséhez, elemezze a mentorrendszer működési eredményeit, bemutassa a meglévő óvodai és iskolai mentori tapasztalatokat, jó gyakorlatokat. A konferencia igyekszik a mentori munka új kihívásaira gyakorlati megoldásokat nyújtani.

A konferencia időpontja: 2015. április 10. (péntek) 10:00 – 16:00

A konferencia helyszíne: SZTE JGYPK Díszterem, 6724 Szeged, Boldogasszony sgt. 6. (TÉRKÉP ITT!)

A részletes program ITT letölthető!

Jelentkezés módja:

  • A szakmai konferencián való részvétel díjtalan, viszont regisztrációhoz kötött.
  • Minden intézménytől 1 jelentkezési lapot kérünk visszajuttatni, amelyen az intézmény összes jelentkezője szerepel. Intézményenként 3 fő részvételére van lehetőség.
  • A rendezvényre elsősorban óvodapedagógusokat, tanítókat és intézményvezetőket várunk.
  • Kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot legkésőbb 2015. április 2-ig szíveskedjenek megküldeni Dr. Kovács Krisztina részére a következő email-címre: kovacs.k@jgypk.u-szeged.hu

A konferenciával kapcsolatban további információ kérhető:
Dr. Kovács Krisztina
Telefon: +36-62/546-206
E-mail: kovacs.k@jgypk.u-szeged.hu

Szeretettel várunk minden érdeklődő kollégát!

szupervízió