Mentor(h)áló

Azonosítószáma: TÁMOP-4.1.2-08/1/B-2009-0005

2017. SZEPTEMBER 20. SZERDA 05:49

Nyitólap

Tisztelt Látogató és Projekt Résztvevő!

Ezt a néhány soros köszöntőt tájékoztatónak és kedvcsinálónak is szánjuk. Szeretnénk, ha néhány percet szánna ránk és anyagunkra, és ha tovább marad, az már siker ránk nézve. Siker, mert projekt résztvevőként belép a rendszerünkbe, élővé téve azt a látogatása tartamára.
Siker, mert látogatóként információt, érdekességet találhat, esetleg munkáját segítő részleteket is. Visszatér, vagy kollégáinak, ismerőseinek ajánl bennünket. Esetleg partnernek, együttműködőnek jelentkezik (Kapcsolat)
Ha pályázati terveinkre, elképzeléseinkre kíváncsi a Pályázatról éri el az anyagot. Itt találja a már megvalósult munkáinkat, eredményeinket is. Mindent láttatni és nyitottá tenni, ez a célunk.
A Partnerek a konzorcium résztvevőit és azokat a közoktatási szereplőket mutatja be, akik szerződéses kapcsolatban állnak a projekt által működtetett MENTOR(h)ÁLÓ Szolgáltató és Kutató Központtal (MSZKK). Szolgáltatóink bemutatkozását is megtekintheti, az általunk írt értékeléssel együtt.
Az Eseménytár rendezvényeink, konferenciáink terminusait, főbb lejátszódott, vagy várható tartalmait tárja a látogató és felhasználó elé. Feltétlenül nyisson rá, hogy résztvevőként üdvözölhessük majd.
A Kapcsolat nem csak elérhetőségeinket, felhívható, levelezéssel elérhető munkatársainkat jeleníti meg, hanem ugrásokat tartalmaz partner intézményekhez, a többi regionális fórumhoz, képzéseink felelőseihez, szolgáltatóinkhoz.
A Virtuális bejárás intézményi épületeink megismerését teszi lehetővé, hogy amikor személyesen is felkeres bennünket, könnyebben tájékozódjon.
Az Adatbázis hálózatunk szervező központja, illetve azzá teszi majd azok áldozatos munkája, akik benne felhalmozzák majd azt a sok pontos információt és ismeretet, amellyel szervezettebbé válhat régiónk oktatási élete, kiteljesedhet a közösen formált pedagógusképzés állandó fejlesztése.

Üdvözöljük, szívesen látjuk és visszavárjuk!

A MENTOR(h)ÁLÓ projekt megvalósítói

Bejelentkezés

elfelejtett jelszó