Akció!
media_kozosseg_tortenet
Televíziós mûsorkészítésPusztai Virág_Vizualitás és médiapusztai

MÉDIA, KÖZÖSSÉG, TÖRTÉNET

2000 Ft 1500 Ft

Személyes átvétel esetén az akciós ár: 1.000,-Ft
Az akciós ár kizárólag a Boldogasszony sgt. 6. alatti könyvesboltban történő személyes átvétellel történő rendelésre vonatkozik.
Az akció kizárólag magánszemélyek vásárlására vonatkozik és visszavonásig érvényes.
A személyes átvétellel történő vásárláshoz is kérjük a terméket a Kosárba tenni és a Pénztárban a  opciót kérjük kiválasztani.

Szerkesztők: Fejős Sándor – Forró Lajos – Pusztai Virág
ISBN: 978-615-5946-47-9
Kiadási év: 2021.
Formátum és terjedelem: B5, 194 oldal
Tartalom: Media kozosseg tortenet tanulmanykotet_v2_tartalom

Kategória:

Termékleírás

A média által szőtt történetek egyre inkább meghatározzák a mindennapjainkat. E történetek egyrészt visszatükrözik a valóság eseményeit, a társadalmi folyamatokat, a mindennapi problémákat, másrészt elképzelt helyekre és időkbe, hősök vagy éppen antihősök közé kalauzolnak bennünket. A kötet tanulmányai között találunk olyanokat, amelyek a médianarratívák nyomába erednek, a média képi vagy verbális kifejezőeszközeit kutatják, vagy elemzést adnak arról, hogy egyes történelmi folyamatok miképp csapódtak le a sajtóban. Kirajzolódik belőlük az is, hogyan hatnak a közösségek a médiára, illetve a média a közösségekre, a kollektív emlékezetre, az identitásra. A kötetben olvasható tanulmányok a 2021. március 19-én lezajlott, Média, közösség, történet című konferencián elhangzott előadások bővített, átdolgozott változatai. A konferencia a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szakképzési, Felnőttképzési és Továbbképzési Intézet, Mozgóképkultúra Szakcsoportja és a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság Állampolgári Kompetenciák Munkabizottsága szervezésében valósult meg.