Szállítási és fizetési feltételeink

Posted on by
 Szállítás
Postai szállítás
A szállítás minden esetben a Magyar Postán keresztül történik.
A postaköltség  az aktuális postai díjszabásnak megfelelő, melyről kollégánk e-mailben tájékoztatja.
Külföldi címre nem tudunk postázni.
 
Személyes vásárlás/átvétel
Kiadványaink személyesen is megvásárolhatók az alábbi helyeken:
  • a JGYF Kiadó jegyzetboltja (6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.,) http://www.jgypk.hu/kiado/jegyzetboltunk/), illetve a webes rendelését itt is átveheti.
  • JUGYU Ajándékbolt
    6725 Szeged, Hattyas sor 6-8.
    Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8:00 - 12:00
    AMENNYIBEN A JUGYU AJÁNDÉKBOLTBAN SZERETNÉ A RENDELT KÖNYVEIT ÁTVENNI, AKKOR EZT A RENDELÉSÉBEN (MEGJEGYZÉS RÉSZBEN) KÜLÖN JELEZZE
 
Fizetés
Több kiadványunkat, kizárólag magánszemélyként, személyes átvétel esetén kedvezőbb áron vásárolhat meg. Erről az adott kiadvány terméklapján tájékozódhat. Technikai okok miatt a rendelés regisztrációját igazoló e-mailben még az eredeti ár, viszont a kollégánk által személyesen Önnek írt e-mailben már az akciós ár szerepel, a szerint kell majd utalnia.
 
Előre utalás postai szállítás esetén
Amennyiben Ön belföldi adóalany (rendelkezik adószámmal), kérjük, a Pénztárnál a Megjegyzés rovatban adja meg adószámát. A rendelés leadása után egy automatikus visszaigazoló e-mailt fog kapni a rendelés regisztrációjáról. A megrendelést e-mailben hivatalosan is visszaigazoljuk, jelezzük a felmerülő postaköltséget, s csak ez után utalja el a postaköltséggel emelt végösszeget a Szegedi Tudományegyetem 10028007-00282802-00000000 (Magyar Államkincstár) számú számlaszámára.  A Közlemény rovatban az alábbi szöveggel: „2S 624 1604 JGYF Kiadó, Rendelésszám: XXXX”. (A négyjegyű Rendelésszámot a „Köszönjük rendelésed” automatikus visszaigazoló e-mailben találja.) Kérjük, az átutalás megtörténtének igazolásához küldje el a banki igazolást a jegyzetbolt.jgypk@szte.hu címre a levél tárgyaként a Rendelésszámot megadva. Az átutalásos számlát a Szegedi Tudományegyetem utólag fogja kiállítani és elküldeni Önnek, ami pénzügyi rendezést már nem igényel.
A szállítás minden esetben a Magyar Postán keresztül történik. A postaköltség az aktuális postai díjszabásnak megfelelő, melyről kollégánk e-mailben tájékoztatja. Külföldi címre nem tudunk postázni. A rendelt kiadványokat a fizetési értesítést követő 5 munkanapig szíveskedjenek kifizetni és a fizetést igazoló bizonylatot elküldeni, különben a rendelést töröljük.
A könyveink Budapesten is megvásárolhatók, így postaköltség nélkül is hozzájuthat a könyvekhez. Kérjük a rendelés feladása előtt nézze meg partnereink webáruházát is: https://www.flaccus.hu/ https://betubazar.hu/ (külföldi címekre is vállalnak csomagküldést).
 
Kizárólag közintézmények vagy szerződéssel rendelkező partnereink fizethetnek utólagos utalással. Kérjük, a Pénztárnál a Megjegyzés rovatban adja meg adószámát. A rendelés leadása után egy automatikus visszaigazoló e-mailt fog kapni a rendelés regisztrációjáról. Kérjük, továbbítsa ezt az e-mailt a jegyzetbolt.jgypk@szte.hu címre csatolva hozzá egy hivatalos megrendelőt (fejléces papíron, aláírással, pecséttel, iktatószámmal ellátva, a „Köszönjük rendelésed” automatikus visszaigazoló e-mailben található négyjegyű Rendelésszámot feltüntetve, pdf formátumban), mivel az utólagos fizetést csak hivatalos megrendelés esetén tudjuk elfogadni. A hivatalos megrendelést e-mailben visszaigazoljuk. Postázás esetén a csomagban szállítólevelet küldünk, amit aláírva, lepecsételve, az átvétel dátumát feltüntetve szíveskedjen elektronikusan, pdf formátumban visszaküldeni a jegyzetbolt.jgypk@szte.hu címre , hogy a számlát ez alapján kiállíthassuk. Az átutalásos számlát a Szegedi Tudományegyetem utólag fogja kiállítani és elküldeni Önnek.A szállítás minden esetben a Magyar Postán keresztül történik. A postaköltség az aktuális postai díjszabásnak megfelelő, melyről kollégánk e-mailben tájékoztatja. Külföldi címre nem tudunk postázni. A kiadványaink személyesen is átvehetők a JGYF Kiadó jegyzetboltjában előzetes egyeztetés alapján (6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6., http://www.jgypk.hu/kiado/jegyzetboltunk/).
 
 
Készpénzfizetés vagy bankkártyás fizetés személyes átvétellel
Kiadványaink személyesen is megvásárolhatók a JGYF Kiadó jegyzetboltjában, illetve a webáruházban megrendelt kiadványokat személyesen is átveheti a boltban. A személyes vásárlás sok kiadványunknál extra kedvezményt jelent a postai rendeléshez képest, amennyiben Ön magánszemélyként vásárol. A rendelt kiadványokat maximum 1 hétig tesszük félre, utána kitesszük a polcra.A jegyzetboltban ÁFA-s számla kiállítására technikailag nincs lehetőségünk. Kizárólag előre utalásos fizetésnél tudunk ÁFA-s számlát kiállítani, így válassza "Előre utalás postai szállítás esetén" rendelési lehetőséget és jelezze, hogy a rendelését a jegyzetboltban venné át.
Cím: 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6. (az SZTE JGYPK főépületben a portával szembeni 1060-as terem) Telefon: +36/62-544-721 E-mail: jegyzetbolt.jgypk@szte.hu
Nyitvatartásunk:
 
Hétfő 8:00–16:00
Kedd      
8:00–16:00
Szerda 
8:00–16:00
Csütörtök
8:00–16:00
Péntek  
8:00–13:00
Szombat  
  ZÁRVA
Vasárnap  
  ZÁRVA
 
JUGYU Ajándékbolt
6725 Szeged, Hattyas sor 6-8. Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8:00 - 12:00 AMENNYIBEN A JUGYU AJÁNDÉKBOLTBAN SZERETNÉ A RENDELT KÖNYVEIT ÁTVENNI, AKKOR EZT A RENDELÉSÉBEN (MEGJEGYZÉS RÉSZBEN) KÜLÖN JELEZZE