Akció!
Mérõfeladatok és kérdõívtételek szerkesztése_final_v4

Mérőfeladatok és kérdőívtételek szerkesztése

2500 Ft 2000 Ft

Személyes átvétel esetén az akciós ár: 1.500,-Ft
Az akciós ár kizárólag a Boldogasszony sgt. 6. alatti könyvesboltban történő személyes átvétellel történő rendelésre vonatkozik.
Az akció kizárólag magánszemélyek vásárlására vonatkozik és visszavonásig érvényes.
A személyes átvétellel történő vásárláshoz is kérjük a terméket a Kosárba tenni és a Pénztárban a  opciót kérjük kiválasztani.
 

Szerző: Hódi Ágnes és Tóth Edit
ISBN: 978-615-5946-15-8
Kiadási év: 2019.
Formátum és terjedelem: B5, 108 oldal

Recenzió:

https://kulturalisertekeles.hu/2020/09/01/konyvespolc-2-merofeladatok-es-kerdoivtetelek-szerkesztese/

Termékleírás

Hódi Ágnes és Tóth Edit könyvének célja a pedagógiai folyamatok hatékonyságának fenntartását, fejlesztését segítő feladatok, itemek tartalmi és formai alapelveinek, valamint a feladatírás technikai lépéseinek részletes bemutatása, illusztrálása mintafeladatokkal. A könyv a mérőfeladatok és kérdőívek önálló szerkesztését támogatja azzal, hogy megbízható alapokat és hathatós segítséget nyújt a pedagógiai mérések tervezéséhez, valamint feladatok írásához, szerkesztéséhez. A könyvet haszonnal forgathatja a gyermekek megbízható fejlesztését fontosnak tartó óvodapedagógus, tanító és tanár, minden, a pedagógiai mérés-értékelés iránt érdeklődő hallgató, oktató, pedagógus és szülő, valamint minden, a szakdolgozatában empirikus megközelítést alkalmazni kívánó hallgató.