Kedves Hallgatók!

Vizsgaidőszak: 2018.05.22 – 2018.06.30.

Utóvizsga időszak 2018. július 2 – július 7. között esedékes.

Vizsgajelentkezések: 2018.05.07 – 2018.07.06. A jelentkezés nem egyszerre nyílik meg minden kar számára!

A pontos időpontokat az Egyetemi Megnyitásrend ( http://web5.etr.u-szeged.hu:8080/naptar/Megnyitasrend/index.jsp) tartalmazza

A következők kerülnek ellenőrzésre:
– A hallgatónak nincs rendezetlen kiértesített kivetett tartozása (az őszi esedékességi határidő után esedékes kivetések nem számítanak).
– A mintatantervekben előírt vizsgafeltételek teljesítése.
– A TVSZ-ben előírt (max. 3 jelentkezés, max. 9 sikertelen vizsga, max 1 javítóvizsga, …) feltételeinek teljesítése.

 Reklamációs időszak: 2018.07.02 – 2018.07.19 – A hallgatónak ebben az időszakban van lehetősége a Neptun-ban szereplő érdemjegyek vitatására a kurzusért felelős egységnél, jogos esetben a javítást az oktató/tanszék végzi el. Az időszak után az érdemjegyek javítására vagy TR-be történő bejegyzésére a kar Tanulmányi Bizottságához intézett kérelem alapján van lehetőség, amennyiben a bizottság a kérelmet pozitívan bírálja el Jogsértés esetén a Hallgatói ügyek jogorvoslati szabályzatának eljárása szerint jogorvoslatot lehet előterjeszteni. A jegyek módosítását 2018.07.19. után a kari Tanulmányi Osztály az oktatótól érkező írásbeli kérésre jogosult elvégezni, a módosításról hivatalos bejegyzés készül.

A szóbeli vizsgákra a 2017/18. tanév 2. félévének végén a hallgató saját Neptun felületéről kinyomtatott Teljesítési lapot (egy tárgyról)- [Vizsgák \ Felvett vizsgák <Félév kiválasztása> \ + \ Vizsga adatok \ Alapadatok fül „Vizsga bizonylat nyomtatása” gomb], vagy a Tárgyteljesítési lapot (teljes félévi kurzusfelvételről) – [Tanulmányok / Leckekönyv menüpont, „Teljesítési lap nyomtatása” gomb] valamint személyazonosításra alkalmas arcképes igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) kell magával vinnie. Az írásbeli vizsgákon megszerzett érdemjegyet a hallgató Tárgyteljesítési/Teljesítési lapján nem kell feltüntetni, a dolgozat szolgál utólagos ellenőrzésre, melyen az eredmény, az értékelő neve és aláírás feltüntetése szükséges.

e-mail