Váltás normál nézetre

SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet


Főmenü

Felvételizőknek

Hallgatóinknak

Egyéni tanrendi kérelem - 2023.06.29


Kedves Hallgatók!

Egyéni tanrendi kérelmet csak nappali tagozatos hallgatók adhatnak be!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket az egyéni tanrend kérelem beadásának ügymenetére:

  1. Lehetőleg minél korábban, de legkésőbb az egyéni tanrenddel kiváltani kívánt szorgalmi időszak első napjáig be kell nyújtani a dokumentumokat.

 

  1. Az egyéni tanrendi kérelem dokumentum kitöltése során fel kell tüntetni a hallgatói adatokat, valamint a félévre vonatkozó és elfogadtatni kívánt tárgyakat (kurzuskód, kurzus neve, oktató neve).

 

  1. A kérelemhez írásbeli kérvényt kell benyújtani Tanszékvezető asszony részére, melyben röviden indokolni kell a kérelem okát. A kérelmet a két dokumentummal a 6001-es oktatásszervezői irodában kell leadni.

 

  1. A kérelem elfogadása esetén a Hallgatónak fel kell keresni azokat az Oktatókat, akiknél egyéni tanrendet szeretnének kérni. A dokumentumon rögzíteni kell az Oktatóval történt megállapodást, azaz a kurzus teljesíthetőségének követelményeit. Az Oktatónak a leírtakat aláírásával igazolnia kell.

 

  1. Az összes Oktató által aláírt dokumentumot legkésőbb a szorgalmi időszak harmadik hetének végéig a 6001-es oktatásszervezési irodában le kell adni, melyből a Hallgató egy másolati példányt visszakap.

 

Amennyiben elutasításra kerül Tanszékvezető asszony által a kérelem, úgy az oktatók nem engedélyezhetik az egyéni féléves követelmények teljesítését. Ez esetben fellebbezésnek helye nincs!

Szeged, 2023. június 28.

Tisztelettel,

Oktatásszervezők


Váltás normál nézetre