Tisztelt Hallgatók!

 

A „logopédia szakirány” választás előtt álló Hallgatókat értesítjük, hogy az ismételt beszéd-alkalmassági vizsgálat időpontja a feltételesen megfelelt minősítést szerzett hallgatók számára: 2020. június 29. 13 óra, mely személyes jelenlét nélküli, online formában elektronikai eszközök útján kerül lebonyolításra. A következő útmutató szerint:

  1. A vizsga a Zoom felületén történik.
  2. A bizottsági jegyző legkésőbb a vizsga időpontja előtt három munkanappal a Zoom felületén létrehozza az eseményt, kiküldi a meghívót, a hallgatók beosztását.
  3. A vizsga napján a hallgató a személyazonosításra alkalmas igazolványát a kamerán keresztül jól látható módon bemutatja a jegyző számára.
  4. Az alkalmassági szűrés során rövid beszélgetésre kerül sor. A vizsga végeztével a Bizottság megtárgyalja az eredményeket (a Zoom felületén), a jegyző pedig véglegesíti a jegyzőkönyveket. A hallgatók az eredményt e-mailben kapják meg. A beszédalkalmassági szűrésen „alkalmas” minősítést szerzett hallgatók kezdhetik meg tanulmányaikat a 2020/21-es tanévben a logopédia szakirányon.

 

Szeged, 2020. 06. 18.

Nagyné dr. Hegedűs Anita

SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet

intézetvezető

 

Tóthné dr. Aszalai Anett

SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet

logopédia szakcsoport

e-mail