Categories Menu

Feltöltve jan 4, 2016 Kategória Hírek, Képzések, Programajánló - 2016

Boldizsár Ildikó meseterápiás képzése Szegeden!

Boldizsár Ildikó meseterápiás képzése Szegeden!

Kedves Kollégák!

Boldog új évet kívánunk!

Ahogyan korábban is beszámoltunk róla, a Mentor(h)áló 2.0 Programban beindított széleskörű együttműködés az SZTE JGYPK jóvoltából folytatódik!

Az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar szervezeti egységeként működő Mentor(h)áló Szolgáltató és Kutató Központ a projekt fenntartási időszakában is szeretné továbbéltetni az elmúlt 2 év során kialakult szakmai és emberi kapcsolatokat.

Évindító bejegyzésünkben egy olyan képzést ajánlunk az érdeklődők figyelmébe, amelynek ötlete a Mentor(h)áló 2.0 Programban megvalósult Pedagógiai esték c. rendezvénysorozatunk tavaly februári eseményén “fogant”. Akkor a nagysikerű előadássorozat előadójaként köszönthettük Szegeden Boldizsár Ildikó mesekutató-meseterapeutát. Az előadáson résztvevő  “lelkes nézőknek” köszönhetően kezdődött meg egy szegedi képzés megszervezése, mely mostanra realizálódott.

mese BI

Örömmel tudatjuk az érdeklődőkkel, hogy hamarosan indul a képzés!

A képzés címe: Alkotó-fejlesztő meseterápia pedagógusoknak (30 órás, akkreditált képzés – a képzés alapítója és szervezője a Független Pedagógiai Intézet)

A képzés időpontja: 2016. február 12-13-14. (péntek-szombat-vasárnap) – pontos időbeosztás később!

A képzés tervezett helyszíne: SZTE JGYPK, Szeged (pontos helyszín később)

A képzés díja: 45.000,- Ft

Jelentkezni a Független Pedagógiai Intézetnél lehet a következő címen: intezet@fupi.hu (érdemes gyorsan jelentkezni, mert a helyek gyorsan fogynak!)

További részletek ITT!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Hamarosan újabb hírekkel, rendezvényekkel jelentkezünk!