Categories Menu

Feltöltve okt 29, 2019 Kategória Aktuális rendezvényeink, Fotók, Hírek, Médiatár, Pedagógiai esték

Csermely Péter professzor úr a hálózatokról

Csermely Péter professzor úr a hálózatokról

 

Október 28-án, hétfőn este újabb mérföldkőhöz érkezett a Pedagógiai esték sorozat: Prof. dr. Csermely Péter “Szeretethálózatok” címmel tartott nagy sikerű előadást 320 fős közönség előtt.

Nehéz az előadásról visszafogott stílusban írni, ugyanis többek visszajelzése alapján írjuk: bár sorozatunkban rengeteg nagyszerű előadást volt és van módunk látni/hallani, mégis ritkán adatik meg az embernek, hogy ilyen színvonalú előadással/előadóval találkozzon.

Az a rendszerszemlélet, gondolkodásmód, elegancia, bölcsesség és alázat, amit tegnap Csermely Péter professzor úrtól megtapasztalhattunk, csak nagyon kevesek sajátja tud lenni.

E kivételes és ritka élményről 3 törzsvendégünk visszajelzését is megosztjuk Olvasóinkkal – azt gondoljuk, hűen ábrázolják a tegnap este kapott élményt:

– “Nemes egyszerűséggel frenetikus volt!!” (Dohar Magdolna)

– “Nagyon hálás vagyok a mai estéért. Aki nem jött el, nem is tudja, mit veszített. Régen hallottam ilyen nagyszerű előadást: jól felépített, érthetően egyszerű, miközben tudományos igényű, lendületes, sodróan érdekfeszítő volt. És lehetett, lehet tovább meditálni a fontos gondolatokon.”

“Vannak emberek, akik mellett úgy érzem magam, mint egy duruzsoló téli kályha mellett. Ez a mai előadó is ilyen volt.
Okos, szellemes, tartalmas, és mindenképp megnyugtató személyiség. Úgy tudott adni és közben figyelmeztetni, hogy azt éreztem, igen, jobb jónak lenni. Sok sok gondolatot felszínre tudott hozni, és tüneményesen szórakoztató volt közben. Minden bizonnyal ezt a tüneményes jelzőt kikérné magának, de ha ez jut róla utólag is eszembe, akkor ezt írom. No meg azt, boldogan repetáznék belőle. Akik nem hallhatták sajnálhatják.” (Kónyáné Magdi)

Köszönjük a kivételes élményt, sok hasonlót kívánunk még magunknak

A fotókat Bobkó Anna készítette, köszönjük!

Az előadást a Szeged Televízió stábja rögzítette, így hamarosan visszanézhető lesz.