Categories Menu

Feltöltve jan 19, 2015 Kategória Hírek, Pedagógiai esték

Hamarosan jön: Boldizsár Ildikó és Vekerdy Tamás!

Hamarosan jön: Boldizsár Ildikó és Vekerdy Tamás!

Újabb fantasztikus előadókkal és előadásokkal folytatódik februárban és márciusban a Mentor(h)áló 2.0 Program és az IH Rendezvényközpont közös szervezésében megvalósuló pedagógiai témájú esték sorozata Szegeden!

Február 11-én, szerdán 18.00 órai kezdettel a Mentor(h)áló Klub vendége lesz dr. Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta, aki Mesék a mindennapokban és a gyógyításban címmel tart előadást.

„A mesékben minden benne van: mindaz, ami volt, és mindaz, ami még lehet.”

Boldizsár Ildikó mesés utazásra invitálja az este valamennyi résztvevőjét (pedagógusokat, szülőket, érdeklődőket egyaránt), s közben megmutatja, hogy a mesék milyen szerepet tölthetnének be a mindennapokban, az oktatásban és a gyógyításban. Akinek már egyszer is volt szerencséje Boldizsár Ildikó “mesés varázslatában”, abban, ahogy “lágy hangjával meséket kelt életre”, az egészen biztosan újra szeretné élni az élményt!

A rendezvény hivatalos oldala ITT ÉRHETŐ EL!

Facebook eseményoldal: ITT!

boldizsari

Március 16-án, hétfőn 18.00 órai kezdettel pedig a Mentor(h)áló Klub színpadán: dr. Vekerdy Tamás!

Vekerdy Tanár Urat talán nem szükséges bemutatni, hiszen ő minden bizonnyal a legismertebb ma élő magyar gyermekpszichológus. Tanár Úr emellett fantasztikus előadó, aki bölcs, gyakorlatias tanácsaival, egyedi stílusával és fergeteges humorával mindig meghódítja a közönséget.

Jól szeretni – gyerekek, óvodák, iskolák című előadása középpontjában a gyerek és az iskola viszonya áll, és az, hogy ez hogyan hat a családra. Milyen változásokon megy át a gyerek iskolás kora alatt, és ehhez az iskolának hogyan kell(ene) viszonyulnia.

Az előadás után könyvárusítással egybekötött dedikálás is lesz!

A rendezvény hivatalos oldala ITT ÉRHETŐ EL!

Mindkét rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

vekerdy_tamas