Categories Menu

Feltöltve Már 8, 2018 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték, Programajánló - 2018

Ki védi meg gyermekeinket?

Ki védi meg gyermekeinket?

 

Magyarország talán legismertebb és elismertebb családszociológusa, gyermekvédelmi szakembere, a nemzetközi viszonylatban is szaktekintélynek számító dr. Herczog Mária márciusban a Pedagógiai esték vendége!

Előadásának címe: Ki védi meg gyermekeinket?

A gyerekek védelmének legjobb eszköze a család megerősítése, a helyi, univerzális, célzott és szükség szerit speciális ellátások biztosítása – tartja Herczog Mária. A magas minőségű egészségügyi, oktatási és szociális szolgáltatások nemcsak a megelőzés és a korai beavatkozás sikerességét jelentik az érintett gyerekek és családjaik számára, de jelentős megtérülést jelentenek a közösség, a társadalom számára is.

Herczog Mária hatalmas szaktekintély – szakmai névjegye nagyon hosszú lenne, ha mindent fel akarnánk sorolni gazdag pályafutásából. Könyörtelenül tisztán, világosan fogalmaz, remek előadó!

Előadása kötelező program minden olyan szakember számára, aki gyerekekkel és családokkal foglalkozik!

Az előadás időpontja: 2018. március 12. hétfő 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyár: kedvezményes: 1.400,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 1.900,- Ft

Jegyek személyesen: az IH-ban

Online jegyek: ITT!

Facebook eseményoldal ITT!

Máris óriási az érdeklődés!

JEGYÉRTÉKESÍTÉS KEZDETE: 2018. január 22.!

Herczog Mária közgazdász, családszociológus, gyermekvédelmi szakértő jelenleg az Eszterházy Károly Főiskola egyetemi docense, de olyan nagy nemzetközi szervezeteknek is dolgozik, mint a WHO, a UNICEF vagy az Európa Tanács. A Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület elnöke, az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának tagja, az Eurochild brüsszeli központú, a gyerekek és fiatalok életminőségének javulásáért dolgozó, európai szervezeteket tömörítő szervezet elnöke.