Categories Menu

Feltöltve nov 24, 2015 Kategória Hírek, Programajánló - 2016

Mentorháló: folyt. köv.!

Mentorháló: folyt. köv.!

Kedves Kollégák!

A Mentor(h)áló 2.0 Program megvalósításának időszaka 2015. október 31-én hivatalosan lezárult – kollégáink jelenleg is gőzerővel dolgoznak a szakmai és pénzügyi dokumentáció rendezése, a projekt minél sikeresebb elszámolása érdekében. Köszönjük mindenkinek, akik munkájukkal és együttműködésükkel elősegítették a projekt sikerét!

Egyúttal nagy-nagy örömmel jelezzük, hogy a Mentor(h)áló 2.0 Programban beindított széleskörű együttműködés az SZTE JGYPK jóvoltából folytatódik!

Az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar szervezeti egységeként működő Mentor(h)áló Szolgáltató és Kutató Központ a projekt fenntartási időszakában sem szeretné elengedni az együttműködésre felénk nyújtott kezeket –  lehetőségeinkhez mérten ezúton szeretnénk továbbéltetni az elmúlt 2 év során kialakult szakmai és emberi kapcsolatokat, s minél többet sikeres programjainkból.

A közösen kialakított együttműködésre mint ritka kincsre tekintünk, melynek ápolására, gondozására, csiszolgatására kiemelt figyelmet kívánunk a jövőben is fordítani.

Ezen a honlapfelületen, illetve hírleveleinkben továbbra is hírt kívánunk adni a Dél-alföldi Régió pedagógusképzésének és köznevelésének legfontosabb történéseiről, eseményeiről, annak reményében, hogy az érintett szakmaterületek fejlesztése érdekében megtett lépéseinket a jövőben újabbak követhetik.

Reményeink szerint hamarosan újabb programokat kínálunk, melyekre továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Őszintén reméljük, hogy az elmúlt időszak csak a kezdet volt, s van még közös folytatás – ennek továbbépítésére, továbbfejlesztésére minden alkotó szándékú, a pedagógia világa felé elkötelezett szakembert hívunk, várunk.

Mentor(h)áló – folytatása következik!

6_Mentorh‡l—