Categories Menu

Feltöltve ápr 6, 2016 Kategória Hírek, Mentor(h)áló Klub, Programajánló - 2016

Metszéspontok – Válaszok

Metszéspontok – Válaszok

Jövő csütörtökön gyógypedagógiai konferencia az SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet és az Odú Központ, Pedagógiai Szakszolgálati Intézmény közös szervezésében!

Íme, a részletek:

A IV. Metszéspontok és az V. Válaszok konferencia idén – szellemiségüknek megfelelően – közös rendezvényként jelentkezik. Indokolttá teszi a közös szervezést annak felismerése, hogy kapacitásainkat és forrásainkat egyesítve tudunk a korábbi színvonalat megtartó konferenciát szervezni.

A Szegedi Tudományegyetem JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézete évek óta különös figyelmet fordít a vele partneri kapcsolatban álló köznevelési intézmények továbbképzési és konzultációs igényére. Ezt a kiemelt figyelmet tükrözte a gondosan előkészített, koordinált és vezetett hallgatói gyakorlatok megvalósítása, a mentorpedagógus kollégák számára szervezett konzultációs-, szakmai napok szervezése, a mentor szakvizsgás képzés elindítása, a „Mentor(h)áló 2.0 Program” valamennyi rendezvénye, amelynek kiemelt területe volt a gyógypedagógia. És végül, de nem utolsó sorban, az évenként megrendezésre kerülő Válaszok konferencia.

2016. április 14-én a Metszéspontok-Válaszok konferencia két sikeres rendezvényünk összekapcsolódásával jön létre. Célunk, hogy a szegedi ODÚ Központ pedagógiai szakszolgálati konferenciája és az SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet három szakirányának gyakorló intézményeit megszólító szakmai rendezvény közös programmal, színes előadói kínálattal jelentkezzen.

időpont: 2016. április 14. csütörtök 8.15-14.40

helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra (Szeged, 6722 Szeged, Kálvária sugárút 23.)

A részletes program INNEN letölthető!

A konferencián a részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges az online-jelentkezési lapon, legkésőbb 2016. április 8-ig. Regisztráció ITT!