Categories Menu

Feltöltve okt 18, 2018 Kategória Aktuális rendezvényeink, Fotók, Hírek, Médiatár, Pedagógiai esték, Pedagógiáról másképp - esti beszélgetések a Mentor(h)álóban

Nagyszerű rendezvényeken túl…

Nagyszerű rendezvényeken túl…

 

Másfél hét leforgása alatt 3 nagyszerű rendezvényen vagyunk túl 🙂

Október 9-én elgondolkodtató, tartalmas előadást tartott 370 fős közönsége előtt Réz András, Magyarország legismertebb és legnépszerűbb filmesztétája.

A kultúra gyors változásairól tartott előadása során nézeteit, világképét András most sem rejtette véka alá, de nem “erőltette” rá senkire a saját véleményét – előadása így a közös gondolkodást megalapozó, gondolatébresztő előadások sorába tartozott.

Nagyszerű élmény volt azt is látni, hogy az előadás végén kb. 170 résztvevőnk még hosszasan volt kíváncsi a közönség soraiból érkezett kérdésekre adott válaszaira, így pl. a magyar filmipar jelenlegi állapotát firtató kérdésekre, válaszokra is.

Köszönjük az élményt, sok hasonlót kívánunk magunknak

A fotókat Bobkó Anna készítette, köszönjük!

Nagyszerű felkészültségű vendéggel és házigazdákkal, időszerű témával indult el október 12-én, pénteken a Pedagógiáról másképp c. beszélgetős sorozatunk a Somogyi könyvtárban.

Nahalka István oktatáskutató volt tartalmas évadindító beszélgetésünk vendége, akit Kissné Gera Ágnes és Kardos János kollégáink kérdeztek az új NAT-tervezet kapcsán – mindezt 80 fős közönségünk előtt.

Köszönjük az élményt!

A fotókat Kovács Ferenc készítette, köszönjük!

Dr. Gyurkó Szilvia október 15-én, hétfőn este ott folytatta, ahol 2016-ban abbahagyta – ismét nagy hatású előadást tartott 250 fős közönség előtt Pedagógiai esték c. sorozatunkban.

“Mire van szüksége a gyereknek egy demokráciában?” c. előadása egyszerre árulkodott professzionális szakmai felkészültségéről, példaértékű alázatáról és elkötelezettségéről, kitűnő előadói képességeiről

Erről az estéről is sokat fogunk még beszélni… köszönjük a kivételes élményt!

Aki nem volt velünk, annak később esélye lesz a “pótlásra”: a Szeged TV munkatársai rögzítették az előadást, és egy későbbi időpontban vetítésre kerül a Szeged TV műsorában, illetve itt: https://goo.gl/yzCoeV

A fotókat Bobkó Anna készítette, köszönjük!