Categories Menu

Feltöltve ápr 24, 2016 Kategória Hírek, Mentor(h)áló Klub, Programajánló - 2016

Nyílt nap az EGYMI-ben

Nyílt nap az EGYMI-ben

A kiskőrösi EGYMI az ország egyik legjobb gyógypedagógiai módszertani intézménye,  s az országos EGYMI Egyesület motorja – talán nem véletlenül.

A Mentor(h)áló Klub keretein belül 2016. május 4-én nyílt napot szerveznek, ahol vendégeik betekinthetnek az osztályokban, óvodai csoportban, illetve a terápiákon folyó munkába.

A nyílt nap keretében lehetőség nyílik óvodában, alsó- és felső tagozaton, a készségfejlesztő speciális szakiskolában és az autista csoportban órák látogatására. Ezen kívül logopédiai terápiát és tanórán kívüli habilitációs foglalkozást is megtekinthetnek az érdeklődők. A készségfejlesztő speciális szakiskolában kutyás terápiával támogatják a tanulási folyamatokat.

A bemutató órákon a Lépésről lépésre programmal, korszerű tanulásszervezési eljárásokkal, a differenciálás lehetőségeivel találkozhatnak a hozzájuk látogatók. Délelőtt 9-10-ig, illetve 10-11-ig lesz lehetőség foglalkozások, órák látogatására, párhuzamosan 11-12 csoportban.

A klubfoglalkozás helyszíne: Kiskőrösi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Integrált Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, 6200 Kiskőrös, Hrúz M. u. 2/1. (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. május 4. (szerda) 9.00 – 11.00 óráig

A klubfoglalkozás részletes programja: Nyílt nap – a részletes program ITT TEKINTHETŐ MEG!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni EZEN A FELÜLETEN lehetséges.
(FONTOS: A részvételi szándékot kérjük a táblázatba beírással jelezni! A megtekinteni kívánt foglalkozás/óra alatti sorba írja be mindenki a nevét, intézményét. Egy-egy osztályba maximum 10 embert tudnak elhelyezni, ezért kérjük, a pirossal színezett sorokba már ne írjon senki!)

Mindenkit szeretettel várunk!