Categories Menu

Feltöltve ápr 15, 2016 Kategória Hírek, Mentor(h)áló Klub, Programajánló - 2016

Oskolától e-skoláig

Oskolától e-skoláig

Kedves Kollégák!

Megy tovább a klub, s ahogyan ígértük, hétről hétre kiváló programokat kínálunk! Érdemes csatlakozni hozzánk!

  • 2016. április 26. (hétfő)

A klubfoglalkozás helyszíne: SZTE JGYPK, Szeged, Boldogasszony sgt. 6. Interaktív Természetismereti Tudástár (2. emelet) (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. április 26. (kedd) 15.00-16.30 óráig

A klubfoglalkozás részletes programja: „Oskolától e-skoláig” – természettudományos kultúrtörténeti előadás (szemléltető és taneszközök története, a Kulturális Örökség részét képező kuriózumok megtekintése, bemutatása) – kiemelt előadó: Dr. Ilosvay György, biológia-földrajz szakos tanár, biológus, az SZTE JGYPK nyugalmazott adjunktusa, az Interaktív Természetismereti Tudástár létrehozója, a Magyar Természetvédők Szövetsége Herman Ottó Mediátor-díjjal elismert társelnöke

A JGYPK gyűjteményeinek eredete a Polgári Iskolai Tanárképző Intézet idejére nyúlik vissza. A herbáriumot és az állattani gyűjteményt, mely mintegy 10000 fajt tartalmaz, a Kulturális Örökség Igazgatósága védetté nyilvánította, így jelenleg a Magyar Kulturális Örökség részét képezi.

A Dr. Ilosvay György által vezetett klubfoglalkozást mindenkinek (óvodapedagógusok, tanítók, nem csak természettudományos tantárgyat tanító pedagógusok, oktatók, hallgatók, más érdeklődők) ajánljuk, aki érdeklődik a természettudományos kultúrtörténet érdekességei iránt.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A létszám korlátozott (30 fő), ezért érdemes gyorsan jelentkezni!

REGISZTRÁCIÓ ITT!