Categories Menu

Feltöltve Sze 9, 2016 Kategória Fotók, Hírek, Médiatár, Pedagógiáról másképp - esti beszélgetések a Mentor(h)álóban, Programajánló - 2016

Tanulni érdemes – esti beszélgetés a tanulásról Csapó Benő Professzor Úrral

Tanulni érdemes – esti beszélgetés a tanulásról Csapó Benő Professzor Úrral

2016 februárjában új, “beszélgetős” sorozatot indítottunk a szegedi Somogyi-könyvtárral együttműködve, Pedagógiáról másképp címmel.

A sorozat keretein belül havonta 1 alkalommal országosan és nemzetközi szinten is elismert szakembereket hoztunk „testközelbe”. A „beszélgetős műfaj” egyrészt lehetőséget teremtett arra, hogy megismerkedjünk a vendég életével, munkásságával, a jellemzően az oktatás háza táján elért eredményeivel, másrészt kitűnő lehetőség nyílt egy-egy kötetlen értelmiségi párbeszédre, a személyes kérdések megfogalmazására is.

A Pedagógiáról másképp című sorozat eddigi történéseit ITT láthatjátok!

Örömmel jelezzük, hogy a sorozat 2016. szeptember 28-án, szerdán este 17.30-kor folytatódik, a helyszín továbbra is a Somogyi-könyvtár első emeleti folyóiratolvasója (6720 Szeged, Dóm tér 1-4.)

Az új tanév első vendége Prof. dr. Csapó Benő Prima Primissima díjas oktatáskutató, egyetemi tanár, a Neveléstudományi Intézet, a Neveléstudományi Doktori Iskola, az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoport és az általa alapított Oktatáselméleti Kutatócsoport vezetője.

A beszélgetés témája: Tanulni érdemes!

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Helyek korlátozott számban érhetők el!

A regisztrációs felület ITT elérhető!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy újabb színvonalas beszélgetésre!

csb

A rendezvény a 21. Őszi Kulturális Fesztivál keretein belül valósul meg.okf_logo