Categories Menu

Feltöltve okt 4, 2017 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Közművelődési partnereink ajánlják, Partnereink kínálata, Pedagógiai esték, Programajánló - 2017

Protokoll az élete!

Protokoll az élete!

 

Rendkívüli tapasztalatú, könnyed és szellemes előadó érkezik a Pedagógiai esték újabb előadására – vendégünk Görög Ibolya protokollszakember!

Illemtanóra a Pedagógiai estékben? Ennél sokkal több, amire ezen az estén számíthatunk!

Mindenkit várunk, aki szeretne eligazodni a társasági illemszabályok, a hétköznapi és üzleti viselkedéskultúra útvesztőiben, s szívesen hallaná egy profitól a mindennapi “európai” viselkedés (köszönés, öltözködés, kommunikáció, stb.) általa nem ismert “finomságait”.

De itt a helye akkor is, ha:

  • “nem tudja, mit vegyen fel egy fogadásra,
  • szeretné korrektül megszervezni egy magas rangú vendég fogadását,
  • vagy csak nem tudja, mit vegyen a párjának a születésnapjára”

Persze akkor se maradjon otthon, ha:

  • a munkatársainak, netán saját magának szeretne alaposabb ismereteket szerezni a viselkedéskultúra, protokoll területén
  • kíváncsi arra, hogyan kell fogadni indiai delegációt,
  • vagy szeretne kulturáltan viselkedni állófogadáson, de azért enni is szeretne…

Az előadás időpontja: 2017. október 16. hétfő 18.00

Az előadás címe: Európaiság – hitelesség – protokoll

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyár: kedvezményes: 1.200,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 1.800,- Ft

Jegyek korlátozott számban MÉG kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Facebook eseményoldal ITT!

Görög Ibolya 1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Elméleti felkészültségét jelenleg a viselkedéskultúráról, a protokollról, a rendezvényszervezésről tartott előadásokon, írásokban hasznosítja, melyekben megosztja közönségével a számos próbán szerzett gyakorlati tapasztalatait is.

Ezt írják róla:
“A szakma legkiválóbb szakértője, hét miniszterelnököt is szolgált. Karrierje során rengeteg állam- és kormányfő, miniszter, nagykövet, diplomata látogatását bonyolította le, emellett irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit.”

Görög Ibolya hallatlanul széleskörű tapasztalatát remek stílusban osztja meg velünk – nagyszerű élmény és tanulás vár ránk ezen az estén is!