Categories Menu

Feltöltve nov 17, 2014 Kategória 15 és 30 órás "rövid" képzések, Fejlesztések, Hírek, Képzések, Tanulószervezeti fejlesztés

Tanulószervezeti felkészítések: megvannak a helyszínek!

Tanulószervezeti felkészítések: megvannak a helyszínek!

Ahogyan arról korábban többször is beszámoltunk, a Mentor(h)áló 2.0 Program megvalósítása során lehetőség nyílik partnerintézményeink tanuló szervezetté válásának professzionális támogatására.

A tanulószervezeti feladatokra való felkészüléshez – 8 csoportban, összesen 164 fő részvételével – valamennyi intézményünk számára „Úton a tanulószervezetté váláshoz” címmel 30 órás képzést biztosítunk! 

A 15-ös körhöz tartozó intézmények számára 2014. november 10-12. között már meg is történt a felkészítés, a következő hetekben pedig jönnek a 67-es körhöz tartozók részére szervezett képzések, megvannak a helyszínek is!

FONTOS INFORMÁCIÓK:

  • A 67-es intézményi kör számára szervezett képzés 30 órája 3 nap alatt, de 2 ütemben valósul meg: az első 20 órás blokk (2 nap) megvalósítására a következő hetekben (lásd a lenti beosztást), a fennmaradó 10 órára (1 nap) pedig várhatóan 2015 januárjában kerül sor.
  • A képzésen minden partnerintézményünkből 2 fő részvételére számítunk – a résztvevők személyét az intézmények határozzák meg, de javasoljuk, hogy a későbbi szervezetfejlesztői munka irányítói vegyenek részt a képzésen (az egyik résztvevő lehetőség szerint az intézmény/tagintézmény vezetője legyen)!
  • A részletekkel kapcsolatban minden intézményi kapcsolattartó a képzést megelőzően írásbeli értesítést fog kapni a Térségi Pedagógiai Központ munkatársaitól!
  • A továbbképzés 1. napja – minden esetben – reggel 10 órakor kezdődik és előreláthatólag 17 óráig tart. A második napon a kezdés időpontja a trénerekkel történő megegyezés alapján történik.
  • A képzésen való részvétel intézményenként 2 fő részére ingyenes!
  • Szállásköltséget, útiköltséget, valamint ebédet sajnos nem áll módunkban a projekt költségvetéséből biztosítani, ez a résztvevőket terheli (minden képzési napon csak szolid büfészolgáltatásra nyílik lehetőségünk)! Kérjük megértésüket!
  • Az elkészült intézményi szervezeti diagnózisokat a Qualitas T& G Kft. postai úton küldi meg az intézmények számára. A szervezeti diagnózist kérjük, hogy minden intézmény hozza magával a továbbképzésre!

célkitűzés2A képzések ütemezését, helyszínét, trénereit és csoportbeosztását az alábbiakban olvashatjátok:

1-2. csoport (15-ös intézményi kör) felkészítése: MEGVALÓSULT!

3. csoport (67-es intézményi kör) felkészítése: 2014. november 25-26. – részletek ITT

4. csoport (67-es intézményi kör) felkészítése: 2014. november 28-29. – részletek ITT

5. csoport (67-es intézményi kör) felkészítése: 2014. november 28-29. – részletek ITT

6. csoport (67-es intézményi kör) felkészítése: 2014. december 3-4. – részletek ITT

7. csoport (67-es intézményi kör) felkészítése: 2014. december 5-6. – részletek ITT

8. csoport (67-es intézményi kör) felkészítése: 2014. december 12-13. – részletek ITT

Kérjük, az intézmények kezdjék meg a felkészülést a képzésre: jelöljék ki a résztvevőket, biztosítsák az ő (esetleges) helyettesítésüket, s várják a Térségi Pedagógiai Központ munkatársainak értesítését! Ekkor kérjük majd, hogy küldjék meg a résztvevők nevét és elérhetőségét!