Categories Menu

Feltöltve máj 16, 2016 Kategória Hírek, Mentor(h)áló Klub, Programajánló - 2016

Természettudományok a klubban!

Természettudományok a klubban!

Pünkösd után is  mozgalmas az élet a Mentor(h)áló Klubban: 2 újabb kitűnő program vár az érdeklődőkre – fókuszban a természettudományokkal!

Kedvcsinálóként fontos megemlítenünk, hogy mindkét klubfoglalkozás vezetője nem csupán szakterületének kiváló felkészültségű szakembere, de emellett mindketten kitűnő módszertanosok, akiktől lehet mit tanulnunk!

Egyszóval: most is érdemes!

Jöjjenek a részletek:

  • 2016. május 26. (csütörtök)

A klubfoglalkozás helyszíne: SZTE JGYPK, Szeged, Boldogasszony sgt. 6. Interaktív Természetismereti Tudástár – Fizika tár (2. emelet) (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. május 26. csütörtök 15.00-16.30

A klubfoglalkozás programja: Fizika kísérletekben, avagy a motiváció szerepe a fizikában –  közreműködik: dr. Farkas Zsuzsanna PhD tanszékvezető főiskolai tanár, SZTE JGYPK Alkalmazott Természettudományi Intézet Általános és Környezetfizikai Tanszék

Dr. Farkas Zsuzsanna elkötelezett a minőségi pedagógusképzés megvalósítása és a pályán lévő pedagógusok módszertani kultúrájának folyamatos gazdagítása mellett – hosszú évek óta rendszeresen tart olyan foglalkozásokat, melyek célja annak támogatása, hogy a jelenlegi és leendő fizikatanárok is élményszerűen adják át tudásukat diákjaiknak. Emellett dr. Farkas Zsuzsanna az SZTE JGYPK Általános és Környezetfizikai Tanszékének vezetőjeként kollégáival együtt több éve nagy sikerrel szervez olyan tudományos ismeretterjesztő programokat, melyek legfontosabb célja, hogy a fizikát a diákok számára szerethetővé tegyék.

A kísérleteket és motivációt fókuszba állító foglalkozást elsősorban fizika szakos tanároknak, oktatóknak és hallgatóknak ajánljuk, de természetesen más érdeklődőket is szívesen látunk.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A létszám korlátozott (30 fő), ezért érdemes gyorsan jelentkezni!

REGISZTRÁCIÓ ITT!

fzs

  • 2016. június 1. (szerda)

A klubfoglalkozás helyszíne: SZTE JGYPK, Szeged, Hattyas u. 10. 6129-es terem (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. június 1. szerda 15.00-16.30

A klubfoglalkozás programja: A környezet- és természetismeret játszva tanulható! –  közreműködik: Fűzné dr. Kószó Mária PhD főiskolai docens, SZTE JGYPK Tanító- és Óvóképző Intézet

Aki ismeri Fűzné dr. Kószó Mária természet iránti elköteleződését és alázatát, valamint volt alkalma már módszertani foglalkozásán részt venni, az már nyomja is a JELENTKEZEM gombot! Aki nem ez még nem adatott meg, most ne szalassza el az alkalmat, főleg, ha módszertani tárát szeretné gazdagítani.

A játékos környezet- és természetismereti foglalkozást elsősorban tanítóknak, természetismeretet tanító tanároknak, oktatóknak és hallgatóknak ajánljuk, de természetesen más érdeklődőket is szívesen látunk.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A létszám korlátozott (30 fő), ezért érdemes gyorsan jelentkezni!

REGISZTRÁCIÓ ITT!

füzi2

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!