Categories Menu

Feltöltve okt 24, 2016 Kategória Hírek, Mentor(h)áló Klub, Programajánló - 2016

Újabb őszi programok a klubban

Újabb őszi programok a klubban

 

Újabb őszi rendezvények a Mentor(h)áló Klubban – a november sem marad program nélkül!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, érdemes idejében regisztrálni!

A részletek:

november

  • 2016. november 22. (kedd)

A klubfoglalkozás helyszíne: SZTE JGYPK Főépülete, Szeged, Boldogasszony sgt. 6. 1. emelet – Kari tanácsterem (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. november 22. (kedd) 15.00-16.30

A klubfoglalkozás programja: Jelenkori társadalmi kérdések és dilemmák – közreműködik: dr. Laki Ildikó Ph.D főiskolai adjunktus, szociológus, az SZTE JGYPK Alkalmazott Társadalomismereti és Kisebbségpolitikai Intézet munkatársa

Jelentkezés módja és határideje: a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékotokat legkésőbb 2016. november 17-én, (csütörtök) 18.00 óráig jelezzétek a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: porkolab.mihaly@jgypk.szte.hu. A jelentkezési lap ITT érhető el!

november

  • 2016. november 23. (szerda)

A klubfoglalkozás helyszíne: Kecskeméti Széchenyivárosi Arany János Általános Iskola, Kecskemét, Lunkányi János utca 10. (TÉRKÉP ITT!)

A klubfoglalkozás időpontja: 2016. november 23. (szerda) 13.00-15.45

A klubfoglalkozás programja: “Aranyos” töprengő – gondolkodtató feladatok és logikai játékok a tanórán (bemutatóórák és megbeszélés) közreműködik: Lovrity Sándorné intézményvezető, Nagyné Vaszily Gyöngyi és Bezzegné Rabóczki Jolán tanítók – részletes program ITT!

Jelentkezés módja és határideje: a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékotokat legkésőbb 2016. november 21-én, (hétfő) 12.00 óráig jelezzétek Lovrity Sándorné intézményvezető részére a jelentkezési lap kitöltésével a következő e-mail címen: igazgato@keszeiskola.hu. A jelentkezési lap ITT érhető el!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!