Categories Menu

Feltöltve okt 10, 2017 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték, Programajánló - 2017

Vadlesen a világ körül Máté Bencével!

Vadlesen a világ körül Máté Bencével!

Egy 32 éves pusztaszeri fiatalember, akinek a neve mára az egész világon fogalom: a Mentor(h)áló és az IH Pedagógiai esték c. nagyszabású sorozatának novemberi első vendége a világhírű természetfotós: Máté Bence!

Kivételes, egyszeri lehetőséget kínálunk, hogy megismerkedjünk ezzel a végtelenül szimpatikus fiatalemberrel, munkásságával, láthassuk elképesztő fotóit, s halljunk tőle a fotók készítésének hátteréről, a világ szinte minden táján épített vadlesekről, kalandjairól és még sok minden másról.

Bence Magyarországon az elmúlt 5 évben nem tartott hasonló előadást, s valószínűleg legalább ennyit kell várnunk a következőre is. Kihagyhatatlan élmény az egész családnak!

Az előadás időpontja: 2017. november 6. hétfő 18.00

Az előadás címe: Vadlesen a világ körül Máté Bencével!

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyár: kedvezményes: 1.200,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 1.800,- Ft

Máté Bence egész életében rajongott a természetért, s negyedik osztályos kisdiákként vágott bele a fotózásba első fényképezőgépével, egy Zenittel. Nem sokkal később már országos elismeréseket kapott, 2000-2004 között zsinórban 5 alkalommal Őt választották “Az év ifjú természetfotósának”, 2002-ben ugyanezt a díjat világviszonylatban is kiérdemelte.

Az elmúlt 15 évben aztán sikert sikerre halmozott, rengeteg hazai és nemzetközi siker után 2010-ben Londonban, az Árnyjáték című képével elnyerte a természetfotózás Oscar-díjának tartott, „Az év természetfotósa” (Wildlife Photographer of the Year) címet. Jelenleg a világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen eddigi induló, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is fődíjat kapott.

Bence Magyarországon az elmúlt 5 évben nem tartott hasonló előadást, s valószínűleg legalább ennyit kell várnunk a következőre is.

Jegyek már csak nagyon korlátozott számban kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Facebook eseményoldal ITT!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!