Ádám Vagyok

Hahó, én csináltam a vendégkönyvet, a JuGyu Gyaksuli Könyvtárának, ajándékba! 🙂

Használjátok egészséggel, további jó blogolást, könyvtárhasználtatot!

Have a nice day! 8)

Ádám Voltam

Emericus

Nagyon örülök, hogy ilyen sok erőfeszítés történik a fiatalság információs társadalomba való bevonására! Sokszor látom, mennyire nagy szükség van erre. Fontos, hogy megtanulják az Internet rendeltetésszerű használatát, és ez a klog segít abban, hogy mindezt emberközeli módon tehessék.

Anna

Nagyon szeretek könyvtárba menni, nagyon cool!És ajánlom mindenkinek ,hogy nézzen be a könyvtárban! Itt az öszi szünet juuhhéé!

Hoffmann Laura

Szerintem nagyon jó az iskolai könyvtár. Én így találom a legszebbnek, mert mindent meg találok amit épp keresek. Sziasztok!

Nagyné Somogyi Ágnes

Ez az iskolai könyvtári honlap nagyon szuper!!! Én is ilyent szeretnék készíteni a saját könyvtárunkba. GRATULÁLOK!!!
További sok sikert: Nagyné Somogyi Ágnes, Győr

keneseyné eperjesi jusztina

Kedves Könyvtárosaink, Kata és Juszti!

Csodás a könyvtár blog, rendszeres olvasótok vagyok. Köszönet a szellemi-lelki táplálékokért ( a hét idézete) s a friss hírekért.
Kérlek, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat!

Dimitrov Melinda, Adony

Tisztelt Könyvtárosok!

Lenyűgöző az oldal, és az iskolakönyvtár egész működése. Példaértékű, örülök, hogy olvashattam róla a Könyv és Nevelésben.
Meséljetek róla a kollégáknak mindig és mindenhol, mert azt hiszem, éppen így kellene működnie egy iskolakönyvtárnak manapság.
Őszinte gratuláció és respect!

silencio

Tisztelt JuGyu Gyakorló Könyvtár, és annak készítői!

Szakdolgozatom témája miatt jártam “rajtatok”, és meg kell mondjam, egy nagyon korrekt könyvtáros bloggal találkoztam. Példaértékű nevelést visztek itt végbe a XXI. századnak megfelelően, kibertérben.
Ami a külalaknál jobban tetszett, az a beltartalom. Színes hírek, szem előtt tartva, hogy a blog nem csupán betűk, hanem videók és képek közzétételére is nagyszerű, színessé téve az összképet. Áldozatos munka van e színvonal mögött.
Annak idején, amikor még nagyon régen volt, jómagam is nyolc évet tölthettem a Gyakorlóban, így személyes kötődésem is van. Ismertem azt a bizonyos folyosóvégi ajtót, és használtam is. Kicsit pechnek érzem, hogy nem most teszem…
További gyors ütemű fejlődést kívánok, előre a könyvtár 2.0 világába! 🙂

Tisztelettel:

Egy volt és jelenlegi JuGyus

B. Kata

Silencio, hihetetlenül örülünk soraidnak! 🙂 Gyere be hozzánk személyesen is, lépd át a folyosó végi ajtót, szívesen látunk!

B. Kata

Kedves Viki!
Holnap és a jövő hét elején (jún. 18-22.) 8.30-tól 12 óráig leszünk nyitva, utána nekünk is kitör a vakáció. Ha ez az időpont nem jó neked, s könyvet hoznál vissza, a portán is leadhatod!
Üdv!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.