Szabo_Mihaly_Az_ember_fejlodese_2020_borito.qxd

Az ember fejlődése (Második, átdolgozott kiadás)

3900 Ft

Személyes átvétel esetén az akciós ár: 2.500,-Ft
Az akciós ár kizárólag a Boldogasszony sgt. 6. alatti könyvesboltban történő személyes átvétellel történő rendelésre vonatkozik.
Az akció kizárólag magánszemélyek vásárlására vonatkozik és visszavonásig érvényes.
A személyes átvétellel történő vásárláshoz is kérjük a terméket a Kosárba tenni és a Pénztárban a  opciót kérjük kiválasztani.

 

Szerző: Dr. Szabó Mihály
ISBN: 978 615 5946 24 0
Kiadási év: 2020.
Formátum és terjedelem: B5, 269 oldal

Tartalom: Szabo_Mihaly_Az_ember_fejlodese_2020_tartalom

Termékleírás

Dr. Szabó Mihály: Az ember fejlődése (Második, átdolgozott kiadás) Gyógypedagógia szakos hallgatók fontos alapozó tantárgya a fejlődéstan és az öröklődéstan. Életüket a szellemileg és/vagy testileg csökkent képességű gyermekek nevelésére, oktatására szentelő pedagógusoknak hivatásuk maradéktalan ellátásához tájékozottnak kell lenni mind az egészséges emberi fejlődésben, mind a gondozottjaik visszamaradott állapotaihoz vezető okokban, mind a gyermekek fejlődésének kóros folyamataiban. Az összeállított anyag a gyógypedagógus jelölteknek nem csak támasz a tanulásban, hanem követhetik a ma folyó kutatásokat és azok eredményeit is. A könyv célja, hogy egyetemi hallgatókként a szorosan vett „tanulni való” mellett az egyetemet végzett emberek általános műveltségéhez elengedhetetlen ismereteket is nyújtson, így minél szélesebb látókörük legyen.