Categories Menu

Feltöltve ápr 8, 2021 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték

A stressz az élet sava-borsa?

A stressz az élet sava-borsa?

 

Valóban igaz, hogy “a stressz az élet sava-borsa”?

Egy kis izgalom mindenkit feldob, szorongani már nem igazán szeretünk, a szorongásos zavarok pedig súlyosan rontják az életminőségünket.

Hol végződik az egyik? Hol kezdődik a másik? Honnan tudjuk, hogy ami sok az sok? És főként, hogyan küzdjünk meg a stresszel?

Vendégünk Prof. dr. Purebl György pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatója, a Magyar Pszichiátriai Társaság korábbi elnöke – az előadás témája pedig a stressz.

Igazi tudományos ismeretterjesztő csemege, nagyszerű élmény vár ránk most is – szerintünk a tavaszi évad egyik legérdekesebb előadása lesz!

Az előadás időpontja: 2021. április 27. kedd 18.00

Az előadás címe: Az élet sója? A hétköznapi stressztől a szorongásos zavarokig – ONLINE ELŐADÁS!

Előadónk: Prof. dr. Purebl György pszichiáter, a stressz kutatásának egyik kiemelkedő hazai szakembere

JEGYEK ITT KAPHATÓK: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/PUREBL210427

Az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. április 27. kedd 18.00-tól április 28. szerda 18.00-ig) itt lesz elérhető: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo

Selye János, a 20. század egyik legnagyobb hatású orvos-kutatója, a stresszelmélet kidolgozója mondta: “A stressz az élet sava-borsa”.

Egy kis só valóban finommá teszi az ételt, még több só már egészségtelen, sok sótól pedig a legfinomabb fogás is ehetetlenné válik. Ez valóban így van a stresszel is.

Egy kis izgalmat mindenki szeret az életben, szorongani már nem szeretünk, a szorongásos zavarok pedig súlyosan rontják életminőségünket.

Hol végződik az egyik?
Hol kezdődik a másik?
Honnan tudjuk, hogy ami sok az sok?
És főként, hogyan küzdjünk meg a stresszel?

Igazi tudományos ismeretterjesztő csemege, nagyszerű élmény vár ránk most is – szerintünk a tavaszi évad egyik legérdekesebb előadása lesz.

Prof. dr. Purebl György 2018-ban élvezetes, lendületes, színes és humorral fűszerezett előadással örvendeztette meg a Mentor(h)áló Pedagógiai esték sorozat nézőit – akkor a bioritmusról, alvásról és egészségről.

Mostani témája, a stressz sokakat érdekel és érint, ezért hatalmas érdeklődésre számítunk.

Biztosak vagyunk abban, hogy Prof. dr. Purebl György április 27-i előadása is rendkívüli élmény lesz!

Hogyan tekinthetem meg az előadást?
– Vásárold meg a jegyed ITT: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/PUREBL210427
(segítség: Kisokos online előadások jegyvásárlásához és megtekintéséhez: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/jegyvasarlasi-kisokos/)
– A megadott időpontban kattints az előadás eléréséhez az IHRK Streamtár oldalra: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo
FIGYELEM: az előadás csak a megadott kezdőidőponttól érhető el!
– Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán!