Categories Menu

Feltöltve Már 4, 2021 Kategória Aktuális rendezvényeink, Hírek, Pedagógiai esték

Online újrahangolás a Mentor(h)álóban!

Online újrahangolás a Mentor(h)álóban!

 

A hosszú és kényszerű hallgatás után végre egy IGAZÁN JÓ HÍR: online térbe költözve újraindulnak a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásai!

Nagyszerű emberek, sikeres, korábban “kipróbált” előadók térnek vissza hamarosan az IH és a Mentor(h)áló “virtuális színpadára” – így rövidesen mindannyian újra találkozhatunk a Mentor(h)áló megszokottan magas minőségű ismeretterjesztő, tudományos vagy épp “szórakoztatóan tanító” előadásaival.

Friss infók az eseményekről a Mentor(h)áló FB-oldalán!

Ki ne lenne kíváncsi Klein Dávid expedíciós hegymászó “Bizonytalanság, válság, újrakezdés” c. előadására, vagy Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, családterapeuta “Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük” című, nagy érdeklődésre számot tartó programjára?

A tavasz egyik nagy visszatérője dr. Tóth Árpád zseniális karnagy, zenetanár, aki a “A dal mögött megbúvó nép – emberi történetek népdalaink tükrében” c. előadásával ismét bebizonyítja, hogy még online módon is meg lehet szerettetni az éneklést!

Biztosan itt lesz velünk Steigervald Krisztián generációkutató is, akitől megtudhatjuk, hogyan érthetik meg egymást a különböző generációk a pandémia idején.

Az online előadás-sorozat március 16-án, kedden este indul! Onnantól kezdve reményeink szerint hetente találkozhatunk egy-egy izgalmas témával és persze nagyszerű előadóinkkal – az eddigi listáért görgess majd egy kicsit lejjebb!

Hogyan tekinthetem meg az előadásokat?

 1. Vásárold meg a jegyed ITT: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu
  (segítség: Kisokos online előadások jegyvásárlásához és megtekintéséhez: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/jegyvasarlasi-kisokos/)
 2. A megadott időpontban kattints az előadás eléréséhez az IHRK Streamtár oldalra: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo
  FIGYELEM: az előadás csak a megadott kezdőidőponttól érhető el!
 3. Tarts velünk ezeken az izgalmas estéken és tanulj Te is nagyszerű előadóinktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásain:-)

Ha az előadás időpontjában valaki éppen nem ér rá, akkor sincs ok aggodalomra: a jegyvásárláskor megkapott linkre kattintva 24 órán belül bármikor megtekintheti az előadást, a neki legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

A programterv 1. felvonásának előadásait és időpontjait itt láthatjátok – FONTOS: a változtatás jogát fenntartjuk!

 • március 16. kedd 18.00: Böjte Csaba ferences rendi szerzetes – A szabadság rabságában – a nyitóelőadás INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ!
 • március 23. kedd 18.00: Klein Dávid expedíciós hegymászó – Bizonytalanság, válság, újrakezdés – részletek ITT!
 • március 30. kedd 18.00: Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus – Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük – részletek ITT!
 • április 6. kedd 18.00: dr. Tóth Árpád karnagy, zenetanár – A dal mögött megbúvó nép – emberi történetek népdalaink tükrében
 • április 13. kedd 18.00: Steigervald Krisztián generációkutató – Generációk harca – hogyan értsük meg egymást a pandémia idején? – részletek ITT!
 • április 20. kedd 18.00: dr. Gyarmathy Éva Prima díjas klinikai szakpszichológus – Az atipikus lesz a tipikus
 • április 27. kedd 18.00: dr. Purebl György pszichiáter – Az élet sója? A hétköznapi stressztől a szorongásos zavarokig
 • május 4. kedd 18.00: Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész – Hányfélék a magyarok? – A magyar identitás forrásvidéke
 • május 11. kedd 18.00: dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakember – Digitális gyermekvédelem
 • május 18. kedd 18.00: Görög Ibolya protokollszakértő – A home office-tól az online protokollig
 • május 25. kedd 18.00: dr. Forgács Attila gasztropszichológus – Kajapara
 • június 8. kedd 18.00: dr. Haidegger Tamás robotikai mérnök – Mesterséges intelligencia, robotok és mérnökök a betegségek és járványok elleni küzdelemben

De persze most még nem “lövünk le” minden poént – annyit viszont elárulunk: tőlünk továbbra is REMEK ELŐADÁSOKRA számíthattok, mindezt elérhető árakon!

 

Ugye tetszik a kínálat?

Reméljük, hogy igen! Ha így van, tartsatok továbbra is velünk, a Dél-alföldi Régió egyik legnagyobb sikerrel futó rendezvénysorozatával!

A legfrissebb fejleményekkel és a részletes infókkal elsőként minden esetben a Mentor(h)áló FB-oldalán találkozhattok, érdemes követni az ottani frissítéseket!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, régi és új nézőt a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2021-es tavaszi évadában is!