358624
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Előző héten
Ebben a hónapban
Előző hónapban
Összesen
59
54
59
356500
315
1528
358624

IP: 18.223.196.59
Szerver idő: 2024-05-06 11:04:24

A magyar árnyék a legfényesebb


Ki lehet jelenteni, hogy a magyarok, nem csak a vízi sportokban jeleskednek, hanem művészeti ágon is kiválóak. A fény és árnyék együtt játszása, alkotja a szemet és lelket is simogató látványt, amellyel az Attraction kápráztatja el a néző közönséget.
Az Attraction Látványszínház, hatalmas nemzetközi sikereket ért el, annak köszönhetően, hogy a 2013-ban a Britain’s GotTalent brit televíziós tehetségkutatót megnyerték. Amellett, hogy rengeteg lehetőség nyílt meg a csapat előtt, 250 ezer font pénzjutalmat is nyertek. A legnagyobb elismerés még is, hogy a részt vehettek a Királyi Varietén.A műsort, amelyet II. Erzsébet királynő előtt mutathattak be, hatalmas sikert aratott.
Lassacskán, bejárták, az egész világot, többek között Kínában és az Egyesül Államokban is megmutatták tehetségüket, ahol nagy visszhang kísérte a produkciókat.
Vajon, mitől olyan különleges a műsor, amelyet előadnak? Az összes előadásban egy különleges, érzelmekben dús történetet kísérhet végig a néző, amely áthatja és megérinti az ember lelkét. Minden korosztály megtalálja benne, saját magát. Továbbánem csak az érzéseken van a hangsúly, hanem igen erőteljes hangzást párosítanak a látvány mellé. A különböző effektek, szemet gyönyörködtető összképet varázsolnak a közönségnek. Összességében, tehát a produkció egésze adja azt a pluszt, amely hozzá segítette az Attraction-t a legnagyobb és legjelentősebb tehetségkutató műsor dobogójának legfelső fokára állni.



A különleges, látványos produkciókat előadó csapat, hírneve töretlen. Kijelenthető, hogy a karrierjük szárnyal egészen fel a magasba. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy nem csak a világ minden pontján imádják a társulatot, hanem kis hazánkban is. A magyar rajongók fontos szerepet játszanak a produkciók kiötlésében, illetve keresik a tehetséges fiatalok, akik majd később láthatók lesznek a színpadon. Minden elismerés a srácoknak, hiszen olyan műfajban alkotnak, amely nem hétköznapi és még is aktuális, ugyanis a mostani fiatalokat, nehéz lekötni, de abban a pár percben még az előadás zajlik vagy még megnézzük a videójukat, teljes mértékben a történetre koncentrálnak. Ezzel is egy kis vidámságot és boldogságot csempésznek a nehéz és stresszes szürke hétköznapokba. Az Attraction-t figyeli minden kíváncsi szempár az egész világon.Forrás: http://attraction.hu/Csikai AdélSZTE JGYPK Társadalmi tanulmányok BA II. éf.
Share on Myspace