Amikor a tanulás tényleg szórakoztató 1.

Tanulni jó! De sokszor nagyon fárasztó. Főleg, amikor gyakorolni kell.

Ezért összegyűjtöttünk néhány oldalt, amelyből most kettőt szeretnénk bemutatni Nektek.
Használatuk közben egyaránt jól szórakoztok, akár kisebbek, akár nagyobbak vagytok, ráadásul a szüleitek sem fognak haragudni, amiért már megint játszotok a gépen, hiszen gyakoroltok is közben.

WordWall

Az oldal alsósoknak, felsősöknek, középiskolásoknak is kínál játékos feladatokat, minden tantárgyhoz. Az oldalon szereplő játékokat pedagógusok készítették, de nem csak ők használhatják, mert az ide elkészített játékok között nagyon sok elérhető nyilvánosan is, regisztráció nélkül.
A megadott főoldalon a “Példák a mi közösségünkből” rész alatt található egy keresőmező. Ide kell beírni, hogy melyik osztálynak, milyen témában keresünk feladatot. A játékok között szerepel vicces vakondüldözés, labirintusban menekülés, szerencsekerék, párosító, betűkereső, lufipukkasztó és még sok más. Garantált a szórakozás mindenkinek! Próbáljátok ki!

 2-es szorzás, bennfoglalás Bennfoglalás KIVONÁS 2.osztály

Bennfoglalás gyakorlása

LearningApps 

 

Nagyon hasonlít az előző oldalhoz, de kicsit más jellegű feladatokkal. Szintén sokféle játékot találtok benne, akár alsósok, akár felsősök, akár középiskolások vagytok. Ezek után nem jelenthet gondot, mit írunk j-vel, vagy ly-nal, jobban fog menni a szorzás és osztás, nem beszélve a többi tantárgy nehézségeiről.
Próbáljátok ki, találjátok meg, melyik típusú feladattal szerettek legjobban játszani! A csoportosítóssal? A válogatóssal? A kirakóval? Vagy esetleg a Legyen Ön is milliomossal? Rajta! Nézzétek meg őket! Képtalálatok a következőre: learningapps

 

Viki néni és Juszti néni

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.