Csukás István emlékkiállítás

Kedves Gyerekek!

Farkas Leonóra 3.b

Amikor három hete arra kértünk benneteket, hogy keresgéljetek rejtett jeleket (vagyis szökevény szereplőket) a könyvtárban, megígértük, hogy néhány programmal készülünk még Nektek Csukás Istvánhoz kapcsolódva. Sajnos, több dolog elmaradt, mert a könyvtár kellett volna hozzá, néhány viszont az interneten keresztül is megvalósulhatott.

Készítettünk Nektek játékokat, megmutattuk, hogy a Digitális Irodalmi Akadémián Csukás István mely műveit tudjátok elolvasni digitális formában, és alkotásra is hívtunk benneteket. Azt kértük Tőletek, rajzoljátok le a kedvenc szereplőtöket Csukás István műveiből, hogy születésnapján, vagyis ma, április 2-án, egy kiállítást rendezhessünk belőlük.

Rengeteg rajzot kaptunk! Nézegessétek a képeket olyan örömmel, ahogyan mi is tettük, amikor megláttuk a műveiteket!

Egy kis statisztika: összesen 85 művet küldtetek nekünk a megadott határidőre, ebből 36 Süsü, 29 Pom Pom, 7 Mirr-Murr, 6 Nagy Ho-ho-ho-horgász, és 8 egyéb kategóriában, így elmondható, hogy az abszolút kedvencetek Süsü, a sárkány. 🙂

Köszönjük szépen a munkátokat! Igazán szép emlékkiállítás lett belőle! 🙂

Viki néni és Juszti néni

A rajzokat teljes méretben a képre kattintás után, a fölötte levő Original size felirat melletti számok megnyitásával láthatjátok!

1-2. évfolyamos tanulók művei

3-4. évfolyamos és felső tagozatos tanulók művei

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.