SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM JUHÁSZ GYULA PEDAGÓGUSKÉPZŐ KAR
ALKALMAZOTT PEDAGÓGIAI INTÉZET - SZOCIÁLPEDAGÓGUS-KÉPZŐ TANSZÉK
1 2 3 9

2020-09-08Ügyintézés a Tanulmányi Osztályon

Tisztelt Hallgatók! 

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 14. napjától a Tanulmányi Osztályon kizárólag időpont foglalásával, a járványügyi előírásoknak megfelelő szabályok megtartásával (maszk, 1,5 méter távolság megtartása, kézfertőtlenítés, saját íróeszköz) történhet személyes ügyintézés. Az ügyfélfogadó térben az előadón kívül egy fő tartózkodhat, így szíveskedjenek kísérő nélkül érkezni.

Időpont foglalás a Modulo programban a „JGYPK TO” irodában „Időpontfoglalás a JGYPK tanulmányi előadóhoz” űrlap kitöltésével lehetséges.- > Bővebben

2020-08-31Kazinczy verseny

Felhívás

a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

2020.évi

Szép magyar beszéd versenyére

 A Kazinczy-díj Alapítványi Bizottság, az Anyanyelvápolók Szövetsége és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Vitéz János Tanárképző Központ esztergomi képzési helyszínén meghirdeti a 2019/2020-as tanévre a felsőoktatási intézmények Kazinczyról elnevezett Szép magyar beszéd versenyét, amelynek célja az anyanyelvi nevelés és a beszédkultúra fejlesztése.… - > Bővebben

2020-08-31Tanszéki tájékoztató elsőéves hallgatók számára

Kedves Hallgatók! 
2020. szeptember 7-én az elsőéves hallgatók számára Tanszéki tájékoztatót tartunk a Szociálpedagógus-képző Tanszéken (Hattyas sor 10., 3-as épület földszint, 9 óra), a pontos teremszámmal hamarosan jelentkezünk.
Kérjük, hogy jelenjenek meg a tájékoztatón! A kurzusokon (így a tájékoztatón is) maszk viselése KÖTELEZŐ.
Megértésüket előre is köszönöm, szeretettel várjuk Önöket!
Fizel Natasa
tanszékvezető
 
 
 
 
 
 
 

2020-04-21

2020-03-11Dévai gyakorlat

Kedves Hallgatók!

Sajnálattal közöljük, hogy a 2020. márciusára-áprilisára tervezett és szervezett egy hetes dévai gyakorlat az SZTE Koronavírus Ügyi Operatív Bizottság ajánlásának megfelelően KÉSŐBBI IDŐPONTBAN (előre láthatólag a következő szemeszterben) kerül lebonyolításra.

SZTE JGYPK Szociálpedagógus-képző Tanszék, tanszékvezető

1 2 3 9