SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM JUHÁSZ GYULA PEDAGÓGUSKÉPZŐ KAR
ALKALMAZOTT PEDAGÓGIAI INTÉZET - SZOCIÁLPEDAGÓGUS-KÉPZŐ TANSZÉK

2021-02-05ERASMUS+ hallgatói ösztöndíj felhívás a 2021/2022. tanév I. félévére.

home

Megjelentettük az ERASMUS+ hallgatói ösztöndíjakra szóló felhívást a 2021/2022. tanév I. félévére. A pályázati felhívásokat itt találhatják:
PÓTPÁLYÁZAT: a Szegedi Tudományegyetem az ERASMUS+ program keretében pályázatot hirdet hallgatók részére a 2021/2022. tanévre ERASMUS+ és EUGLOH partnerintézményekbe
 
„Csak az az időszak számít ERASMUS+ mobilitásnak, amikor a hallgató kinn tartózkodik a fogadóintézményben, függetlenül attól, hogy ott jelenléti, online vagy hibrid oktatásban vesz részt. Az itthoni tartózkodással felvett, a fogadóintézményben teljesítendő online kurzusok nem tekinthetők ERASMUS-mobilitásnak, azokra ERASMUS-támogatás nem fizethető ki.
Ha a vírushelyzet miatti változások nem teszik lehetővé a teljes időtartamú célországbeli tartózkodást, és emiatt a hallgatónak idő előtt haza kell térnie, akkor a helyzet vis maiornak minősül, a hallgató a többletköltségeit vis maior pályázat keretében igényelheti vissza, amit a Nemzetközi Mobilitási Irodának kell benyújtania. Vis maior esetén csak a fogadó intézményben eltöltött időszak számít támogatottnak, a fizikai mobilitással alá nem támasztható időszakra járó támogatást a hallgatónak vissza kell fizetnie.”
A koordinátori jelölések megküldési határideje – a pályázati felhívásban megtalálható módon-  2021. február 26. péntek déli 12 óra.

 

Együttműködésüket megköszönve, tisztelettel:
Balogné Molnár Gabriella
Nemzetközi Mobilitási Iroda vezetője

E+ intézményi programkoordinátor