Általános

Miért kell újra kitölteni a számlakérő nyomtatványokat?

Március 9-én értesítette az OTDT a XXXIII. OTDK szekcióinak rendezőit, hogy az EMMI támogatja a konferenciát. Az intézményünknek megítélt támogatást a részvételi díj csökkentésére és a hallgatók útiköltségének kifizetésére használjuk fel. Ezért kérjük, hogy minden küldő intézmény TDT-elnöke a módosított összeggel töltse ki a számlaigénylőt.

Ugyancsak finanszírozni fogjuk egy kísérő tanár, valamint öt hallgatónként még egy kolléga részvételét a konferencián.

Hogyan vehetem igénybe az útiköltség-térítés lehetőségét?

Amennyiben részvevőként igényt tart erre az utólagos támogatásra, az alábbi mellékleteket a sárga részeknél kitöltve juttassa vissza hozzánk elektronikus formában április 5-ig a csorjane.emese@jgypk.u-szeged.hu címre.

A regisztrációkor az utazással kapcsolatos bizonylatokat a szervezők lefénymásolják.

Bizonylatok:
– vonatjegy + számla
– buszjegy + számla

a vonat- és buszjegyről a hallgató nevére szóló számla megfelelő

– autós utazásnál autópálya matrica számlája, forgalmi engedély, biztosítás érvényességét igazoló bizonylat

Az autópálya matricáról számlát kell kérni az egyetem nevére:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar
6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6
adószám: 15329815-2-06

A kiküldetési szabályzat 5. és 6. mellékletét csak annak kell kitölteni, aki autós költséget szeretne elszámolni.

Kérjük, hogy a mellékletek közül az az utazási formának megfelelő dokumentumokat feltétlenül küldjék vissza kitöltve, majd a regisztráció alkalmával kell eredetiben aláírniuk, a jegyek és számlák fénymásolásakor.

A konferencia helyszínei között milyen közlekedési eszközök állnak a rendelkezésünkre?

A vonattal érkezők a vasút állomástól az 1-es villamossal érhetik el a konferencia megnyitójának helyt adó Belvárosi mozit (Széchenyi téri megálló, Vaszy Viktor tér 3. http://www.jgypk.hu/otdk2017/belvarosi-mozi/), valamint a tagozati ülések helyszínét, a JGYPK fő épületét (Boldogasszony sgt. 6. http://www.jgypk.hu/otdk2017/jgypk-2/). De minden helyszín megközelíthető egy kellemes sétával Szeged belvárosában.

Az étkezés és szállás igénybevétele hogyan történik?

A küldő intézmények (a kari TDT-elnök) által kitöltött számlaigénylő alapján, banki utalással történik a részvételi díjak befizetése. A hallgatóknak a Teleki Kollégiumban, a kísérő oktatók, zsűritagok és a Szakmai Bizottság tagjai számára pedig a Tisza Hotelben (Széchenyi tér 3. http://www.jgypk.hu/otdk2017/tisza-hotel/) biztosítunk szállást. A részvételi díj tartalmazza a szállás, az étkezés és a fogadás költségeit. A nevezési és részvételi díjak utalásának határideje március 31.

Van-e rá lehetőség, hogy kísérő családtag is részt vegyen a konferencián?

Természetesen igen, a konferencia szakmai programjai ingyenesek és nyitottak, de szállásáról és étkezéséről külön kell gondoskodnia.

Hogyan zajlik a szálláshelyek elosztása és a kísérő programokra való jelentkezés?

A regisztrált résztvevők április első hetében a konferencia honlapján, online regisztráció felületen jelezhetik a szállással és étkezéssel kapcsolatos egyéni kéréseiket (kivel szeretnének egy szobába kerülni, vannak-e speciális igényeik az étkezés terén, mely fakultatív programon szeretnének részt venni, stb.). A regisztrációs űrlap az általunk kiküldött azonosítóval és jelszóval érhető el, ezért kérjük, hogy azt mindenképpen jegyezzék fel.

Van-e net-hozzáférés a konferencia helyszínein?

Igen. A konferencia épületében és a Teleki kollégiumban biztosítjuk az egyetemi hálózathoz való hozzáférés lehetőségét. Az ehhez szükséges azonosítót és jelszót mail-ben küldjük ki minden résztvevőnek. A Tisza Hotelben és a Belvárosi Moziban az intézmények saját vezeték nélül9i hálózatát lehet igénybe venni.

Kihez fordulhatok, ha nem találok a fentiek között választ a kérdéseimre?

A Konferencia szervezői bármely kérdésre szívesen válaszolnak. Általános kérdésekben javasoljuk a otdk2017@jgypk.szte.hu címet, minden más esetben forduljanak az adott terület felelőseihez: http://www.jgypk.hu/otdk2017/szervezok/