Tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ határon túli OTDK benevezők számára

Kedves OTDK Előadó Hallgató!

Alábbi levelem fontos információkat tartalmaz OTDK-részvételével kapcsolatban. Kérem, figyelmesen olvassa el!
Programkoordinátorként örömmel tájékoztatom, hogy a 2017 március–áprilisában megrendezendő XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia lebonyolítása során az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT), csakúgy, mint két és négy évvel ezelőtt, kiemelt figyelmet fordít a határon túli résztvevők vendéglátására.
A TDK Határok nélkül (HTDK) program anyagi fedezetet teremt a részvételre és az utazásra, valamint az OTDK idején titkárságot is működtet (htdk@sha.hu), ezzel segítve a több száz határon túli résztvevő minél zökkenőmentesebb részvételét a konferencia 16 szekciójának munkájában.
Ön, adataink szerint a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekcióba (2017. április 18-20., Szeged) nevezett dolgozatával. Mostani levelem a kapcsolatfelvételt szolgálja, egyben néhány információt is szeretnék megosztani.
A határon túli részvétellel kapcsolatos ügyeket/költségeket a HTDK titkárság egyezteti a következő hetekben a szekciók szervezőivel, konkrétan:

1. a HTDK program közvetlenül a rendezőknek fizeti
1.1. az Ön dolgozatának nevezési díját és
1.2. az Ön személyes részvételi díját (ami tartalmazza a szállást és étkezést is), emellett
2. az utazását is teljes egészében térítjük, országonként eltérő szervezésben, közvetve.

Az utazások összehangoltan történnek majd, amit az országonkénti kapcsolattartó szervezetek fognak egyeztetni minden utazóval. Az utazásokat Romániában Andacs Zsolt (andacs.zsolt@kmdsz.ro) fogja koordinálni. Az utazással kapcsolatos részletes tudnivalókkal később jelentkezünk.

Az Ön konferenciájának helyszíne Szeged, honlapja az alábbi linken elérhető:
http://www.jgypk.hu/otdk2017/

Kérem, hogy egy a htdk@sha.hu címre írt rövid válaszlevélben erősítse meg személyes konferencia-részvételi szándékát! Válasza egyben e-mail címének ellenőrzését is jelenti számunkra. Kérem, ha a konferencián bármilyen okból nem tud részt venni, ezt is jelezze!
Ha részvételével kapcsolatban bármilyen kérdése van a következő hetekben, kérjük, keressen bennünket! E-mail címünk: htdk@sha.hu

Együttműködését köszönve, üdvözlettel,
dr. Gherdán Katalin
HTDK-koordinátor