Skip navigation

Irodalom

 

Fehérné Kovács Zsuzsa (2013): Beszéd- és nyelvfejlődés zavarainak logopédiai vonatkozásai és kezelése. In. Hirschberg Jenő, Hacki Tamás, Mészáros Krisztina (szerk.) Foniátriai és társtudományok II. kötet A hangképzés, a beszéd és a nyelv, a hallás és a nyelés élettana, kórtana, diagnosztikája és terápiája. ELTE Eötvös Kiadó ELTE, Budapest.

Gerebenné Várbíró Katalin (1995): Szempontok a nyelvi fejlődés zavarának értelmezéséhez. In. Gerebenné Várbíró Katalin (szerk.): Fejlődési diszfázia ELTE BGGYFK Budapest.

Hirschberg Jenő (2013): Beszéd- és nyelvfejlődési zavarok, késői beszédkezdés. In.  Hirschberg Jenő, Hacki Tamás, Mészáros Krisztina (szerk.) Foniátriai és társtudományok II. kötet A hangképzés, a beszéd és a nyelv, a hallás és a nyelés élettana, kórtana, diagnosztikája és terápiája. ELTE Eötvös Kiadó ELTE, Budapest.

Lukács Ágnes – Kas Bence – Pléh Csaba (2014): A specifikus nyelvfejlődési zavar. In. Pléh Csaba és Lukács Ágnes (szerk.): Pszicholingvisztika 2. kötet. Akadémia kiadó, Budapest.

Mérei Ferencné (1983): Megkésett beszédfejlődés. In. Kovács Emőke - Mérei Ferencné (szerk.) Tanulmányok a logopédia köréből. Tankönyvkiadó, Budapest.

Mérei Ferencné (1983): Megkésett beszédfejlődés. In.  Kovács Emőke (szerk.) Logopédiai jegyzet I.. Tankönyvkiadó, Budapest.